Hem
de menjar verdura... i demés variada!, a mi la verdura m’agrada i molt, però a
vegades és tant avorrit menjar-ne... i no us passa que hi ha algun tipus
d’aquesta què us agrada però no saps com preparar-la?, doncs exactament això és
el que em passava amb les cols de brussel·les, em feia gràcia menjar-ne, però
realment no sabia ni com fer-ho.. ho trobava “sosillo” bullir-ho i llestos!,
així que vaig preparar aquest plat i Mmmm.... una forma diferent, senzilla,
saludable i boníssima de menjar verdura!!!.
INGREDIENTS
Cols de brussel·les
Trossets de bacon
4 alls
Oli d’oliva
Sal
Aigua
PREPARACIÓ
En una olla fem bullir les cols de brussel·les amb
aigua i sal, escorrem i reservem. Mentrestant en una paella fregim amb oli
calent, els trossets de bacon i els alls talladets molt fins, ho coíem tot junt
fins que es daurin, quan aquests estan cuits, hi afegim les cols de brussel·les
i ho saltegem fins que els sabors s’hagin incorporat.
La setmana passada les vaig fer per primera vegada al forn, i em van encantar! Una mica d'oli i sal i al forn, són boníssimes. M'apunto la teva, la provaré! Petons
ResponEliminaUna molt bona idea també, provaré de fer-ne al forn... no se m'hagués acudit!!.
EliminaPetonets
Que bo aquest plat!
ResponEliminaa casa no tenim tradició de menjar cols de Brusel·les, potser ens animem amb la teva recepta.
Petonets
Nosaltres tampoc!, per això no sabia pas com cuinar-les!, i t'asseguro que no serà la última vegada que en mengem!!!, eren boníssimes!!!! :)
ResponEliminaUn plat molt sa...i qué vistós!
ResponEliminaSembla estrany, oi?, un plat de verdura i que sigui vistós!!!, jijijiji... però si!, la veritat es que dona ganes de menjar-s'ho!!! ;)
EliminaCom llueixen i que bones que deuen estar.
ResponEliminaSii.... un bon colorido per ser verdura!!! i la veritat Anna, prova-ho... ja veuràs que bones...
Elimina