Per Denisa Stefania
A qui no li agrada un bon suc de fruita quan esmorzem o berenem?. Els sucs,
com tots sabem, són un bon aliment i més si son d’elaboració casera, ja que
sabem que no contenen cap altra substància que no sigui el suc de la fruita que
nosaltres li afegim i ara a disfrutar de l’autèntic sabor de la fruita!!!.
INGREDIENTS (8 o 9 l. nèctar)
4 kg. de fruita
1,5 kg. de sucre
5 l. aigua
1,5 kg. de sucre
5 l. aigua
PREPARACIÓ
Pelem els préssecs i traiem les llavors i ho fiquem al foc juntament amb l’aigua i el sucre fins que bulli. Quan comença a bullir abaixem el foc i ho deixem bullir a foc lent uns 15 minuts, mentrestant anar remenant de tant en tant treure l’escuma durant la bullició. A continuació, es retira del foc i es tritura amb la trituradora. Per a una millor conservació bullir a foc lent uns altres 15 minuts.
Quina delícia, un bon suc de fruita natural d'allò més sa. Per cert, es podrien bullir les botelles al bany maria per poder convervar mes temps? algú ho sap? . Gràcies.
ResponEliminaUna molt bona idea!!!. Ho he preguntat a la Denisa i em comenta que no ho ha provat mai perquè sempre ho ha conservat amb l'aspirina, però que li sembla que si!, que si es fa al bany maria segurament no fa falta l'aspirina....
Elimina:)
Petonets
Dons si que es bo si, lo natural sempre es millor! Es una bona idea!
ResponEliminaNo hi ha res com un suc natural, que sabem que porta i és un gust prendre'n un per esmorzar!! Molt bona idea!
ResponEliminaOstres...no sabia que es podia preparar a casa, i en quantitats importants! Quin goig poder prendre néctar casolà per esmorzar!!! Una passada!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris!!!!.
ResponEliminaJo he provat el suc i s'ha de dir que és deliciós!!!. Em va donar una botella de prèssec comú i una de prèssec "paraguai".. Mmmmm.... boníssim!!!!
:)
Petonets