A memòries d’una cuinera ens han proposat aquest
mes de novembre receptes de FLAMS... i ens ha agradat molt la proposta!, i en
aquest post d’avui ficarem els enllaços dels flams publicats al nostre
bloc!!!!.
Quan pensem en flams, normalment a la imaginació
ens ve el flam d’ou, que és el més típic, però existeixen moltíssimes
variacions, de vainilla, cafè, xocolata,
pistatxos, llimona, coco, formatge, fruites... aquí és on entra la imaginació
de cadascú... també hi ha la variant salada que és la sopa de
flam, típica de les terres de l’Ebre i del Maestrat!!!.
Ostres!! Quants flams...ara no sé amb quin quedar-me...
ResponEliminaPerò crec que començaria amb el de café i després el de plàtan!
Petons
Per triar i remenar!! Bones propostes! Jo encara hi estic rumiant, amb la meva....! Petons
ResponEliminaDe mel i mató!!!! quina pinta!!! nyam!!!
ResponEliminaQuina varietat i quin nivell! A quin més bo!
ResponEliminaM'encanta tanta varietat!!! Em sembla que el de café és el mateix que fa ma mare, que és el que publicaré jo jejejj petons
ResponEliminaQuants n'hi ha per triar!!! Gràcies per les propostes, fa temps que no faig flam i ja en tinc ganes, són boníssims. Petons!
ResponEliminahola noies! suposo que no cerureu que en triarem un, oi??? ens els emportem tots pel recull, és impossible quedar-se només amb un! Moltíssimes gràcies per aquest magnífic recull. Petonets
ResponEliminaAixò és una súper participació! Haurem d'agafar una cullera i tastar-los tots!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Tots son boníssims!!!... Ara per tastar-los ja sabeu!, a fer-los....
ResponElimina:)
Petonets a totes!!!