No sé si
cremadent és això, però així és com li deia la meva mare, ja que és un plat que
he vist fer tota la vida a casa i que agradava a tots.
Ara sembla que
ens fa pena menjar conill, però aquest animal va salvar la gana de moltes cases
en la postguerra i una mica mes enllà també, ja que és un animal que cria molt,
i a totes les cases amb pati en tenien, tan servia per alimentar la família com
per treure algun dineró... A l’igual que el pollastre es convertia en un plat
de Festa Major.
INGREDIENTS
1 kg. de conill a trossos petits
10 tomàquets madurs tipus pera ratllats
1/2 bitxo o cayena
4
cullerades d'oli d'oliva
sal
pebre negre molt
1 pessic de sucre
PREPARACIÓ
Primer que tot
fregirem el conill amb 4 cullerades d’oli d’oliva, que haurem salat i empebrat,
quan sigui ben ros el traiem de la paella i reservem, al mateix oli hi tirem el bitxo a trossos, li
donem dos tombs i hi tirem el tomàquet, la sal i el pessic de sucre. Quan arrenca
el bull, baixem a mig foc fins que
s’evapori tota l’aigua del tomàquet. Un cop fet el tomàquet hi afegim el conill,
donem un parell de tombs i ja es pot servir.
Teniu preparat força
pa, perquè es de bon sucar aquest plat!!!
hummmmmmmmmmmm bonissim
ResponEliminaSimplement...boníssim!!! Petonets
ResponEliminaQuin rostidet mes ben preparat. Ja me'l menjaria de la foto i tot.
ResponElimina