Amb la massa brick encara no m’havia
estrenat, i ja en tenia ganes....
Molt senzill de fer i el toc
cruixent que dona aquesta massa es
deliciós. S’ha d’anar en compte de no tardar massa a fer la recepta, ja que s’asseca molt ràpid i aleshores ja no
serveix...
Els farcits tan poden ser
dolços, com salats, els embolcalls com vulgueu, saquets, paquets canelons.....
etc.
INGREDIENTS
1 paquet de pasta
brich
3 pomes mitjanes
canyella
3 cullerades de
sucre
nous
2 plàtans
4 porcions de xocolata
de cobertura
100 gr. de mantega
PREPARACIÓ
Tallem les pomes a daus i les posem a la paella amb
una cullerada de mantega, el sucre, 1 culleradeta de canyella i les nous a trossos petits i anem remenant
fins que s`hagi desfet el sucre i la poma es vegi cuita.
Estendrem tres fulles de pasta i les dividim en
quatre quadrats, fonem la mantega al microones 1 minut o fins que quedi líquida,
tot seguit amb un pinzell, suquem amb la mantega una làmina de pasta, fiquem l’altra
a sobre i també la suquem, i per últim fiquem la última i també la suquem. Al
centre del quadrat, hi fiquem una cullerada de la poma i tanquem per les quatre
puntes, el suquem de mantega i ho posem al forn, que ja tindrem calent a 180ºC, ho deixarem uns cinc
minuts o fins que veieu que canvia de color, es cou ràpid.
Seguidament agafem el plàtans els tallem per la
meitat i en fem bastons, estirem tres fulles més de pasta, suquem cada una com
abans amb mantega i fem quatre quadrats. Al mig, hi posem els bastons de
plàtans i una porció de xocolata, emboliquem com un paquetet, suquem amb
mantega fosa i al forn, també uns cinc minuts, controlant. Adornar amb sucre llustre o gelat.
La pasta brick m'encanta i aquests saquets tenen que estar deliciosos!!! petons
ResponEliminaquina presentació més bonica i a dins una sorpresa deliciosa segur!
ResponEliminaquè bons, sempre llueix molt la pasta brik!!
ResponEliminaM'encanta el jocque dona la poma a la cuina dolça i salada. La barreja amb plàtan m'ha agrdat molt.
ResponEliminaPetonets
Una delícia de saquets!!! molt bons amb aquests ingredients... petons,
ResponEliminaGràcies noies!!!!
ResponEliminaProveu de fer!, ja que son una cucada... i facilíssims!!!
:)
Petonets
M'agraden les dues formes! Ara mateix en queixalaria un de cada! Una abraçada!
ResponElimina