La
pasta!, un plat que agrada a quasi tothom i que no pot fallar!!! Per això hi ha
tantíssimes receptes amb aquest ingredients... a part son plats fàcils i ràpids!!!
INGREDIENTS
200 gr. gamba pelada congelada
8 tomàquets secs amb oli
3 talls de pernil salat a trossets petits
3 grans d’all
1 punta de bitxo ( opcional)
1 vas de vi blanc
350 gr. de macarrons
3 cullerades d’oli
Orenga
PREPARACIÓ
Posarem a bullir la pasta tal com ens indica el
fabricant a l’envàs. Mentrestant en una paella posem l’oli i quan sigui calent,
hi tirem les gambes i el pernil, donem un parell de tombs i ho retirem, tot
seguit hi posarem els tomàquets tallats a trossos li donem uns tombs i hi afegim
les gambes, el pernil, la punta de bitxo
i els alls a trossets petits, deixem coure uns 3 minuts i tirem el vi
blanc, quan s’evapori ja estarà llest.
Escorrem els macarrons i els incorporem a la paella
que hem preparat tot donem uns tombs, hi tirarem l’orenga per damunt i llestos.
Podem acompanyar amb formatge ratllat.
Que bona!! una idea genial la del tomaquet sec!!
ResponEliminaTinc que provarla.
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Si!, ja ens diràs el què!!! :)
EliminaPetonets
Mira que donen joc aquests tomáquets...jo sempre els tinc en un pot conservats amb oli y herbetes. Boníssims els macarrons.
ResponEliminaPetonets :)
La pasta és el meu plat preferit!!! Aquesta versió t'ha quedat genial! petons
ResponEliminaJo també sóc una fan de la pasta!!! amb aquests ingredients que ens presentes ha de quedar ben sabrosa i bona!
ResponEliminaM'estic aficionant a emprar tomàquets secs...avui també n'he posat en una recepta de pasta...aquesta teva la trobo deliciosa!
ResponEliminaGràceis noies!!!!! :)
ResponEliminaEls tomàquets secs donen molt joc i la pasta també... així que una bona combinació, oi?
Petonets
No conec a ningú que no li agradin els macarrons, i els teus amb la pinta que tenen serien devorats en qualsevol lloc jeje!
ResponEliminaQuina bona pinta i una presentación espectacular!
Petons