Per Anna G.
Quan he de pensar en cuinar amb espàrrecs, lo
primer que em ve al cap és la truita
d’espàrrecs... i se’m fa difícil pensar en quelcom diferent... Quan l’Anna va
fer aquest plat em va encantar, pel seu sabor i textura peculiar!!!.
L’espàrrec
és baix en calories i no conté ni greix ni colesterol i té un baix contingut en
sal. És ric en àcid fòlic, potassi, fibra natural i rutina. És ric en l'aminoàcid
asparagina,
a qui li proporciona el nom. Així que a cuinar espàrrecs que com veieu són molt
bons per la salut!!!.
INGREDIENTS (4 persones)
150 gr. de formatge parmesà
500 l. d’aigua
12 espàrrecs verds
12 talls de formatge
12 talls de pernil dolç
Sal
Pebre
Per la salsa:
600 gr. de llet
50 gr. de farina
30 gr. de mantega
20 gr. d'oli d'oliva
Sal
Pebre
Nou moscada
50 gr. de farina
30 gr. de mantega
20 gr. d'oli d'oliva
Sal
Pebre
Nou moscada
PREPARACIÓ
Primer ratllarem el formatge parmesà durant 30 segons, velocitat progressiva 5-7-9. Retirar del vas i reservar.
Seguidament es renten els espàrrecs, es talla la part dura i s’hi posar sal i pebre. Es col·loquen al recipient de vapor. Reservar
Tot seguit, es posar l’aigua en el vas i es programa 5 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. Quan acabi el temps programat, retirar el cubilet i posar el recipient amb els espàrrecs. Programar 15 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.
Quan acabi el temps programat, treure els espàrrecs i fer els rotllets col·locant un tall de formatge sobre un tall de pernil dolç i a sobre un espàrrec. Enrotllar-los i reservar en un recipient apte pel forn.
Mentrestant preparar la salsa posant al vas tots els ingredients indicats i programant 8 minuts, temperatura 90ºC, velocitat 4.
Es posa la salsa sobre els rotllets i s’espolvoreja amb el formatge parmesà.
Primer ratllarem el formatge parmesà durant 30 segons, velocitat progressiva 5-7-9. Retirar del vas i reservar.
Seguidament es renten els espàrrecs, es talla la part dura i s’hi posar sal i pebre. Es col·loquen al recipient de vapor. Reservar
Tot seguit, es posar l’aigua en el vas i es programa 5 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. Quan acabi el temps programat, retirar el cubilet i posar el recipient amb els espàrrecs. Programar 15 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.
Quan acabi el temps programat, treure els espàrrecs i fer els rotllets col·locant un tall de formatge sobre un tall de pernil dolç i a sobre un espàrrec. Enrotllar-los i reservar en un recipient apte pel forn.
Mentrestant preparar la salsa posant al vas tots els ingredients indicats i programant 8 minuts, temperatura 90ºC, velocitat 4.
Es posa la salsa sobre els rotllets i s’espolvoreja amb el formatge parmesà.
Ummmm!! que bons i a mes a mes rapidets!!
ResponEliminaBon cap de setmana y molts petons
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Que bons deuen estar!!! m'ha encantat la proposta. petons
ResponEliminaapa, doncs sí! que bo! I original, sense dubte! Queda apuntat!
ResponEliminaGràcies noies!!!
ResponEliminaSi que son bon si!!!... de veritat!!!. Quelcom diferent...
Proveu-ho!!!
Petonets i bon cap de setmana!!!!
:)
de luxe
ResponEliminaSón una mena de canelons d'espàrrec ben original! Petons!
ResponEliminaNoies, amb aquesta cuina tant moderna les iaies no tenim res a fer. Petons i felicitats.
ResponElimina