Per Denisa Stefania
Aquí teniu una idea ràpida i
exquisit quan sentim la necessitat de gaudir d’alguna cosa dolça....
Senzillament SUBLIM!!!.
Aquesta recepta és un pecat pels amants de la xocolata!!!.
Aquesta recepta és un pecat pels amants de la xocolata!!!.
INGREDIENTS (10 cistelles: 5 negres i 5 blancs)
300 gr. de xocolata negra
300 gr. de xocolata blanca
Crema de xocolata blanca:
500
l. de llet
5 cullerades de midó / farina
5 cullerades de sucre
250-300 gr. de xocolata blanca
100 gr. de mantega
sucre de vainilla o essència de vainilla o pal de vainilla
Decoració:
ametlles filetejades
salsa de xocolata
candy Cioco
5 cullerades de midó / farina
5 cullerades de sucre
250-300 gr. de xocolata blanca
100 gr. de mantega
sucre de vainilla o essència de vainilla o pal de vainilla
Decoració:
ametlles filetejades
salsa de xocolata
candy Cioco
PREPARACIÓ
Fondre
la xocolata al bany maria, i amb un pinzell de silicona pintar els diferents
motlles. No us preocupeu si no es
cobreix, ja que ho pintarem 3 vegades.
Ficarem
els motlles de xocolata a la nevera
durant uns 15 minuts, perquè s’endureixi la
xocolata.
Després
d’uns 15 minuts es treuen i es tornen a pintar amb el pinzell. S’ha de repetir
aquest procediment 3 vegades. Entre la primera i la segona pinzellada, ho
deixarem descansar per deixar-los
descansar 15 minuts a la nevera, però després de pinzellar per última vegada ho
deixarem durant 2 hores a la nevera, després d’afluixar suaument el motlle.
Seguidament,
farem el farcit de crema:
En un
bol barrejarem el sucre, la farina i la vainilla, tot seguit escalfarem la llet
i ho abocarem a la barreja del bol (farina, sucre i vainilla), seguidament ho
posarem a foc lent per espessir la crema. Traiem la crema del foc i la deixem
refredar una mica remenant ocasionalment.
Mentrestant fondrem la xocolata blanca al bany maria i quan està
fossa, afegir la mantega i la crema sobre la xocolata, i deixar-ho uns 10 m. més al bany
maria i després deixar-ho refredar. Barregem la xocolata amb la crema i
deixar-ho a la nevera durant una hora.
Tot
seguit, omplim les cistelles amb la crema obtinguda i es decora al gust.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuina proposta més deliciosa.... i quina pinta tenen aquestes cistelletes!!!
ResponEliminaMmmmmm.......
Amb aquesta técnica segur que es poden fer moltes combinacions. Fan molt bona pinta!
ResponEliminaAquestes cistelles van directes a la boca, sense haver de treure res amb les mans... aixo si es comoditat!
ResponEliminaI tant que és un pecat per als que ens agrada la xocolata!! T'han quedat molt bé i la decoració també! Ha de ser boníssimmmmm! Petons
ResponEliminaA part de molt boniques han de ser boníssimes! Petons!
ResponEliminaQuina bona idea i quina delícia de cistellets de xocolata! M'agradat molt el teu blog, així que em quedo per aquí!
ResponEliminaPetons.
Molt bonics aquests cistellets, una molt bona recepta!
ResponElimina