Després de
les vacances de l’estiu i per donar-vos a tots la benvinguda de nou!, que millor
que amb galetes.... un clàssic i cal dir
que com diu tothom són ben fàcils, per això als Estats Units diuen que les ajuden a fer els nens i a totes
les cases sempre n’hi ha quan s’atansa alguna festa i nosaltres, com s’atansa
el 11 de setembre.... doncs aprofitem l’ocasió!!!
INGREDIENTS
100 gr. de mantega pomada
220 gr. de farina
90 gr. de sucre moreno
45 gr. de sucre normal
1 cullereta de cafè de llevat
1 ou
1 cullereta de cafè de sucre vainilla o essència de
vainilla
150 gr. de perles de xocolata
PREPARACIÓ
Escalfem el forn
a 200ºC
Barregem en un
bol tots els ingredients menys les perles de xocolata, i quan tot sigui ben
compacte afegim la xocolata i tornem
amassar perquè es reparteixin.
Posem aquesta
massa sobre paper film i anem donant forma de rul·lo d’uns tres dits de
diàmetre o la mida que vulgueu, tapem bé amb el paper film i deixem reposar a la nevera uns 20 minuts. Seguidament
desfarem el paper fil i anirem fent rodanxes de 0,5 cm., i les anirem posant
sobre una safata de forn, que hi tindrem
posat paper de forn, amb una distància de tres dits d’una a l’altra ( acostumen
a fer-se mes grans) i posarem al forn ben escalfat 15 minuts.
T'han quedat precioses, m'apunto a provar-les!
ResponEliminaBones per acompanyar en tot!
ResponEliminaFeliç retorn !
mmmmm!!! que bones!! i t'han quedat precioses!!! Ideals per celebrar la diada o qualsevol ocasió amb un cafetó.... Feliç diada!!
ResponEliminaSón una de les meves galetes preferides!!!
ResponEliminaQuina bona pinta, jo en vaig fer molt semblants ahir, les vaig treure a la Via Catalana i es van acabar en un tres i no res!
ResponEliminaM'apunte a la llista de la compra el sucre moreno per poder tastar estes galletes, que bó!! Després em queixo de que estic grosa...jajaja
ResponEliminaSoc del blog http://lawebcinera.es/, et convidu a que et pases.
Et segueixo, salutacions!