Les coques són un menjar que dóna molt de
si!, ja que et permet volar la imaginació amb moltíssims ingredients!!!.
Suposo que tots estem més acostumats a
associar “caprese” a amanides o pizzes, però us puc assegurar que és deliciosa
amb la coca!!. La vaig fer a un sopar i tothom es va llepar els dits, i em van
insistir en què la pengés al bloc!.
I ara que ja comença la normalitat, nens a
l’escola i adults a treballar... nosaltres continuem publicant receptes
senzilles i fàcils de fer!!!.
INGREDIENTS
1 Làmina de pasta
de full
2 tomàquets madurs
forta
1 rul·lo de
formatge de cabra
orenga
fulletes de timó
1 ou
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 220 º
Estenem la pasta de full la partim per la meitat i en fem dos. Pintarem amb l’ou batut i
anirem posant rodanxes de tomata, ben escorregudes amb paper de cuina, i sobre
aquestes formatge de cabra a rodanxes o esmicolat. Repartim per sobre orenga i
timó al gust.
Posarem al forn uns 15 minuts o fins que vegem que ja
està daurat.
oh que bona!! Té una pinta que fa salivera!
ResponEliminate questa bonissima
ResponEliminaAquesta coca ha de ser boníssima!
ResponEliminaJo no sóc de formatge, com ho podria fer sense aquest ingredient? Amb imaginació segur que surt una altra combinació boníssima. És una molt bona idea!!!
ResponEliminaAhir va venir a sopar la meva filla i el marit, vaig fer aquesta recepta i els va encantar. És una recepta fàcil i lleugera.
ResponEliminaUn petó!