El famós pastís Guinness!, que de ben segur n’heu
sentit a parlar!!!. Jo el tenia que fer... i com s’esqueia l’aniversari de l’Eduard,
vaig aprofitar l’ocasió i vaig pensar que seria un pastis curiós per un de 22,
ja que es fa amb la conegudíssima cervesa
negra.
Dir bo és
poc ... es bonnnniíiisim!!! i la gràcia és l’escuma de sobre.... Mmmmm....
La pega.....
les calories.... :(, però una alegria cal donar-se-la de
tant en tant, no!!??? ;)
Ens acomiadem de vosaltres aquest estiu amb aquest pastís
tant original... i us desitgem unes MOLT BONES VACANCES!, ens tornem a trobar al setembre!!!
INGREDIENTS
Pel pastís:
250 ml. de cervesa Guinness
250 gr. de mantega
400 gr. de sucre
250 gr. de farina
75 gr. de cacau en pols
1 culleradeta de extracte de vainilla o be de sucre avainillat
1 sobre de llevat Royal
140 ml. de nata liquida
2 ous
Per l’escuma
de sobre:
360 ml. de nata per muntar
300 gr. de formatge cremós de sucar
150 gr. de sucre glaç
PREPARACIÓ
Posem el forn a
escalfar a 180ºC.
Primer fem el
pastis:
En un bol
barregem tot el que és pols: farina, cacau,sucre i llevat. Tot ben barrejat.
En un altre bol
els líquids: la nata, la vainilla i els ous sencers.
Seguidament, en
un cassó escalfem la cervesa i desfem la
mantega, quan aquesta sigui calenta, a trossos fins que sigui ben desfeta i
sense que arribi a bullir.
Quan és quasi
fred, ho afegim al bol dels líquids i batem ben batut, i aleshores ho afegirem
a l’altre bol dels ingredients en pols (farina, etc...) i barregem molt bé.
Tot seguit, suquem
un motlle amb mantega i farina i hi aboquem la massa, enfornem uns 50 minuts
controlant.
Seguidament, farem
l’escuma: Barregem el formatge i el sucre, muntem la nata i l’incorporem poc a
poc al formatge, tirem per sobre el pastis fred i a la nevera .Es mes bo deixat
reposar.
Te ha quedado estupenda!! Una pinta deliciosa! Que lo pases bien en las vacaciones! Besos
ResponEliminaBones vacances!! I gràcies pel regalet virtual que ens heu fet! Petons
ResponEliminaBona no, bonissima, jo la he feta varies vegades i sempre sempre un exit.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Que vagi bé el descans! I quina fantàstica despedida: un pastís de cervesa negra... jo he tastat cupcakes de cervesa negra i són boníssims...ni imaginar-me aquest pastís! Una abraçada!
ResponEliminaUna tarta riquísima para una triste despedida.......espero que disfrutes de las vacaciones!!!.
ResponEliminaBesos.
Mmm tinc que provar-lo! Bones vacances!!!!
ResponEliminaus ha quedat genial!! jo també el vaig penjar al blog no fa gaire, tot i que l'havia fet feia moolt!! a mi em va encantar la combinació del pa de pessic amb xocolata i cervesa i el frosting de formatge!! mmmmm!!
ResponEliminaT'acabo de descobrir i aquí em quedo, encara que m'hagi d'esperar fins al setembre! aquest pastís l'he vist algunes vegades i definitivament l'he de fer!! Bones vacances!
ResponEliminaJo no he fet vacances però he anat una mica atabalada i m'he perdut moltes receptes!! Que bo aquest pastís: final de temporada d'estrella! Molt bones vacances i fins al setembre :)
ResponElimina