Un
altre postres fàcil i ràpid, però no per això menys bo. I és que l’estiu amb la
fruita que ens regala... dóna ganes de fer-hi coses amb elles.... Demés una manera saludable i bona per cuidar el nostre cos!!
De
fet, a casa nostra, la fruita de qualsevol manera té bona entrada del què ens
arriba a agradar.
INGREDIENTS
4 préssecs grocs pelats i sense el pinyol
4 iogurts grecs ( o qualsevol)
2 cullerades de sucre
8 o 10 melindros
ametlla laminada
PREPARACIÓ
Fem a trossos els préssecs, reservem uns quants per
decorar i la resta els triturem ben fins, tot seguit, en el fons d’una copa o
vas hi posem un melindro sucat una mica amb moscatell (molt poc), a sobre hi
tirem el préssec triturat, un altre melindro sucat i a sobre d’aquest un iogurt
per copa i decorem amb trossos de préssec i
ametlla.
Ben bo, i tant! L'afegit de melindros m'hi ha encantat.
ResponEliminaM'agraden molt aquestes postres fàcils de fer.
ResponEliminaUn petó.
Ja ho pots ben dir: una delícia deliciosa!!!!
ResponEliminaUna delicia pe paadar,
ResponEliminaOh!! que bo el iogurt eh!!! amb qualsevol cosa... :)
ResponEliminaPetonets
Ben fàcil i a la vista molt atractiu!!! m´agrada!!!! petons,
ResponEliminaUna delicia de postre, muy bien presentado.
ResponEliminaBesos
Uuuummm, ya lo creo que es una delicia.
ResponEliminaGracias por compartirla.
Un saludo.
Aquesta copa tan deliciosa es molt ben rabuda a qualsevol taula, m'encanta!!!!y...els rotllets ...FLAMENQUINES DIEM A CASA...TOTA UNA DELICIA...
ResponEliminapETONETS.
Iogurt i fruita fresca, una combinació que mai falla. Deliciós!!!
ResponEliminaPetons