Com
apeteix l’esqueixada fresqueta a l’estiu.... aquesta es una manera de presentar-la per acompanyar
un bon sopar a la fresca!!! I ara que ja començarem la tardor i potser ja amb el fred ja no apeteix tant... hem volgut fer
l’últim tastet d’aqueta.... BONÍSSIMA!!!
Demés l'esqueixada es pot fer de diferents maneres, cadascú ho cuina a la seva manera, al bloc, ja varem publicar: l'esqueixada de bacallà feta per la Rosalia, i totes per llepar-se els dits!.
Demés l'esqueixada es pot fer de diferents maneres, cadascú ho cuina a la seva manera, al bloc, ja varem publicar: l'esqueixada de bacallà feta per la Rosalia, i totes per llepar-se els dits!.
INGREDIENTS
250 gr. de bacallà
dessalat
1 culleradeta de
pebre vermell dolç
1 tomàquet ben
madur
1 gra d’all
8 cullerades d’oli
4 cullerades de
vinagre
1 barra de pa
tipus baguet
PREPARACIÓ
Esmicolarem el bacallà dessalat i ben escorregut. En
un morter piquem l’all, posem el tomàquet a trossets i també l’aixafem, tot
seguit afegim el pebre vermell, oli i vinagre i ho barregem bé.
Tirem la salsa sobre el bacallà i remenem, deixem
reposar 1 hora o més a la nevera.
En el moment de menjar posar el bacallà sobre
llesquetes de pa, adornar amb pebrot i servir..
(També es pot tenir preparat amb antelació)
L'esqueixada és taan bona! Que xula, presentada així. Bona tot l'any!
ResponEliminaPer a mi perfecte!!
ResponEliminafotos molt maques..
http://loquenoquierasqueserepitanolocuentes.blogspot.com.es/
Que bona l’esqueixada, a casa va bé tot l’any, presentada així fa molt de goig
ResponEliminaPetons