Un
altra manera de menjar truita... A vegades hem de fer servir la imaginació per
sortir del convencional i tradicional.... Demés 2 en 1!!, ja que al anar
farcida... és un àpat quasi complert!. El farciment es pot fer de diverses
maneres...
INGREDIENTS
4 ous
pernil dolç
llenques de formatge cremós
tonyina
pebrot vermell de conserva
olives farcides
PREPARACIÓ
Farem dos truites de dos ous però sense cargolar a
la paella, deixar-les com una crep. Per sobre d’una, hi posem tot cobert de
pernil dolç i formatge, ho enrotllem com un braç de gitano i tallem a rodanxes.
Tot seguit, agafem l’altra i hi posem al mig una barreja de tonyina amb
trossets de pebrot i olives, i també
enrotllem i tallem.
(Jo no ho vaig fer però les de pernil i formatge si
els donéssim un minut de microones el formatge es fondria i seria mes cremós. Però
com que ho volia deixar preparat amb temps ho vaig deixar fred i era molt bo
també.)
A casa les faig sovint les truites farcides. Donen tan de joc. I si ho vols més el·laborat, un pastís de truites farcides.
ResponEliminaPetonets
Qué buena idea y una bonita presentación.
ResponEliminaBesos
Bona pensada! Per menjar-les diferents, queden molt temptadores!
ResponEliminammm unes truites tipus crepe!! Una idea genial, i un sopar ben complet!
ResponElimina