13 de juny 2013

MINI HAMBURGUESES AMB ROSTI DE PATATA







A vegades fem els plats “sosos” com dic jo!, i no costa res presentar el plats una mica diferents, més simpàtics!, i sembla que no... però t’ho menges més a gust i inclús ho trobes més bo!.

Avui us presentem unes  mini-hamburgueses i enlloc de pa... PATATA!!! I voleu que us digui la veritat? .... Mmmm... el què us deia: DELICIOSES!!



INGREDIENTS


Per les hamburgueses:

   1/2 kg. de carn picada de vedella

   1 gra d’all picat petit

   2 branques de julivert picades petites

   sal i pebre



Pel rosti:

   3 patates mitjanes

   80 gr. de formatge ratllat

   1/2 ceba grossa o una de petita

   sal i pebre

   oli d’oliva



PREPARACIÓ



Barrejarem els ingredients de les hamburgueses i els donarem forma d'una mida de tres dits. Posarem una planxa al foc amb un rajolí d’oli, no gaire, i farem les hamburgueses 3 minuts per banda i reservem.

Pelem i ratllem les patates amb un ratllador de forats grans, al igual que la ceba i exprimim ben bé a fi que perdi l’aigua, ho barregem amb el formatge, sal i pebre .

Posem la paella al foc amb dos cullerades d’oli i quan estigui calent hi anem tirant muntets de patata i l'aplanem donant una mica de forma rodona i ho girem quan veiem una banda feta  i fem l’altra, retirem sobre paper de cuina.

Posem el rosti i a sobre l’hamburguesa acompanyat amb quetxup i mostassa.








7 comentaris:

  1. Aix... és que només amb el nom rosti ja salivo!! Que bona, aquesta mini hamburguesa!!

    ResponElimina
  2. Oi tant que ho menjes més a gust!!!! I aquestes hambuegueses son divines!! petonets

    ResponElimina
  3. Quin aperitiu més bo! I així presentat queda genial ;)

    Petons!

    ResponElimina
  4. La mini hamburguesa acompanyada d, aquest rosti tota una delícia
    Petons

    ResponElimina
  5. Que bones!! No ho coneixia això del rosti però segur que ho provo perquè sembla deliciós!!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!