A vegades fem els plats “sosos” com dic
jo!, i no costa res presentar el plats una mica diferents, més simpàtics!, i
sembla que no... però t’ho menges més a gust i inclús ho trobes més bo!.
Avui us presentem unes mini-hamburgueses i enlloc de pa... PATATA!!! I
voleu que us digui la veritat? .... Mmmm... el què us deia: DELICIOSES!!
INGREDIENTS
Per les hamburgueses:
1/2 kg. de
carn picada de vedella
1 gra d’all
picat petit
2 branques
de julivert picades petites
sal i pebre
Pel rosti:
3 patates
mitjanes
80 gr. de
formatge ratllat
1/2 ceba
grossa o una de petita
sal i
pebre
oli d’oliva
PREPARACIÓ
Barrejarem els ingredients de les hamburgueses i
els donarem forma d'una mida de tres dits. Posarem una planxa al foc amb un
rajolí d’oli, no gaire, i farem les hamburgueses 3 minuts per banda i reservem.
Pelem i ratllem les patates amb un ratllador de forats
grans, al igual que la ceba i exprimim ben bé a fi que perdi l’aigua, ho
barregem amb el formatge, sal i pebre .
Posem la paella al foc amb dos cullerades d’oli i
quan estigui calent hi anem tirant muntets de patata i l'aplanem donant una
mica de forma rodona i ho girem quan veiem una banda feta i fem l’altra, retirem sobre paper de cuina.
Posem el rosti i a sobre l’hamburguesa acompanyat
amb quetxup i mostassa.
Aix... és que només amb el nom rosti ja salivo!! Que bona, aquesta mini hamburguesa!!
ResponEliminaOi tant que ho menjes més a gust!!!! I aquestes hambuegueses son divines!! petonets
ResponEliminaque bones
ResponEliminaQuin aperitiu més bo! I així presentat queda genial ;)
ResponEliminaPetons!
La mini hamburguesa acompanyada d, aquest rosti tota una delícia
ResponEliminaPetons
Que bones!! No ho coneixia això del rosti però segur que ho provo perquè sembla deliciós!!!
ResponEliminaUna tapa digna del Bulli! Una abraçada!
ResponElimina