Ja podem començar a pensar en plats
frescos, que sembla que la calor per fi arriba, desprès de tants dies d’aigua.
Ep!!! que no em queixo que "aigua als ordis" QUE NO FALTI!!! ;)
Arròs, que sempre n’hi ha.... en aquesta
ocasió hi vaig ficar unes gambetes que tenia congelades i el va fer una mica més
“important”, però amb d’altres ingredients
boníssiiiim!.
És un plat senzill i fàcil... però com
sempre comento, a vegades no és l’elaboració dels plats, sinó la idea i caure
en fer-la!, quantes i quantes vegades m’he trencat el cap... “Què faré avui per
dinar!?”, ni us ho imagineu!!!.... se m’acaben les idees!, i mirant alguna que
altra recepta en algun bloc senzilleta... se m’acut la idea i ho faig!, per això
trobo interessant penjar aquest tipus de receptes tant i tant elementals....
INGREDIENTS
250 gr. d’arròs
1 rodanxa de pinya natural o en almívar
150 gr. de gamba pelada congelada
1 taronja
1 llauna de tonyina en oli
olives farcides
PREPARACIÓ
Posarem a bullir l’aigua i quan comenci hi tirem l’arròs
i la sal convenient i deixem uns 20 minuts, quant està escorrem i ho passem per
aigua freda.
Aboquem l’arròs en la safata i hi afegim trossos de
pinya, taronja, tonyina esmicolada i les gambes descongelades i passades un
minut per la paella amb 1/2 cullerada d’oli, afegim les olives a trossos i
llestos.
Podeu acompanyar amb maionesa o salsa rosa.
Fàcil i bo. I amb pinya millor que el 3 delicies!
ResponEliminaL’amanida d’arròs es molt bona i si porta pinya i gambes es de 10
ResponEliminaPetons
Això és un tres delícies de luxe!
ResponElimina