Seguint la tradició: Un plat molt bo i alhora senzill de fer. La veritat és
que d’aquest peix n’havia menjat, però mai n’havia cuinat... i potser ja
començava a ser hora, no??....
INGREDIENTS
4 filets d’orada
2 cebes mitjanes
3 tomàquets madurs forts
6 gambes o llagostins ( congelats )
oli d’oliva
sal i pebre
1/2 got de vi blanc
PREPARACIÓ
Posarem al fons d’una safata de forn tota una capa
amb les cebes talladetes fines i els
tomàquets a rodanxes, i per sobre hi posarem els filets nets, salpebrats i
ruixarem amb l’oli. Escalfarem el forn a 180ºC i un cop calent hi posem el peix. Mentrestant
traiem els caps a les gambes i els passem amb una mica d’oli per la paella. Un
cop cuits, hi tirem el vi blanc i deixem reduir 2 minuts, xafem els caps amb el
líquid i el colem. Reservem.
Quan el peix ha canviat de color, hi tirem el
líquid de vi i caps de gambes per sobre, i afegim les cues de gamba a la safata
i deixem fer 15 minuts.
Normalment, jo la cuine a la sal... i resulta molt bona,
ResponEliminaD' aquesta manera deu estar bonissima, provare de cuinarla com tu.
bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Les gambes hi van molt bé, amb el peix blanc. En potencien el gust!
ResponEliminaquina combinacion mes bona
ResponEliminaL'Orada fantàstica i les gambes que l'acompanyen espectaculars! Quin color! Un plat extraordinari!
ResponEliminaA casa ens agrada molt la orada i tot sovint la faig al forn, però en filets sencera. Aquesta teva fa molt bona fila i amb les gambetes es convirteix en un plat de luxe i deliciós!!
ResponElimina