Encara queden maduixes.... M’encanta fer bons postres amb aquest fruit!,
la seva textura, el seu color vermell intens!, dóna vida... queda maco!.
Aquet cop m’he decantat per una mousse,
perquè es lleuger i refrescant a la
vegada que senzill i saludable. Ens ha encantat, crec que he fet curt i tot!!.
INGREDIENTS
4 galetes de xocolata
250 gr. de maduixes
250 gr. de nata per muntar
3 cullerades de sucre
3 fulles de gelatina
xocolata de fondre per decorar
PREPARACIÓ
Reservem
quatre maduixes per la decoració,
i la resta la triturem junt el sucre amb
la batedora. Mentre posarem amb aigua freda la gelatina perquè s’estovi.
Posem el puré de maduixa a un cassó al foc i
escalfem sense que bulli, només fins que agafi temperatura, retirem del foc i
desfem les fulles de gelatina ben escorregudes, i deixem refredar.
Muntem la nata amb una cullerada de sucre i l’incorporem
suaument al puré de maduixa fred.
Al fons de una copa esmicolem la galeta, posem la
mousse i cap a la nevera almenys tres hores.
Desfem la xocolata i banyem les maduixes que hem
reservat, deixem que s’eixuguin i posem al mig de la copa per decorar. També es
pot posar trossets de maduixa si en teniu més.
mmm! Que bo! I sembla fàcil de fer!
ResponEliminaRecepta rapideta i per supost bonissima!! Un Plaer per els ulls i tambe per el gust!!
ResponEliminaLes mauduixes en el seu punt son ideals per aquestos postres.
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Un postre perfecte per a aquesta època, i tens tota la raó, les maduixes donen color a la vida!
ResponEliminahummmmmmmmmm per lleparse els dits
ResponEliminaBoníssim, fa estiu
ResponEliminaVe tant de gust!!!
ResponElimina