10 de juny 2013

MOUSSE DE MADUIXA







Encara queden maduixes....  M’encanta fer bons postres amb aquest fruit!, la seva textura, el seu color vermell intens!, dóna vida... queda maco!.
Aquet cop m’he decantat per una mousse, perquè es lleuger i refrescant  a la vegada que senzill i saludable. Ens ha encantat, crec que he fet curt i tot!!.

INGREDIENTS

4  galetes  de xocolata
250 gr. de maduixes
250 gr. de nata per muntar
3 cullerades de sucre
3 fulles de gelatina
xocolata de fondre per decorar

PREPARACIÓ

Reservem  quatre  maduixes per la decoració, i la resta la triturem junt  el sucre amb la batedora. Mentre posarem amb aigua freda la gelatina perquè s’estovi.
Posem el puré de maduixa a un cassó al foc i escalfem sense que bulli, només fins que agafi temperatura, retirem del foc i desfem les fulles de gelatina ben escorregudes, i deixem refredar.
Muntem la nata amb una cullerada de sucre i l’incorporem suaument al puré de maduixa fred.
Al fons de una copa esmicolem la galeta, posem la mousse i cap a la nevera almenys tres hores.

Desfem la xocolata i banyem les maduixes que hem reservat, deixem que s’eixuguin i posem al mig de la copa per decorar. També es pot posar trossets de maduixa si en teniu més.






 

6 comentaris:

  1. Recepta rapideta i per supost bonissima!! Un Plaer per els ulls i tambe per el gust!!
    Les mauduixes en el seu punt son ideals per aquestos postres.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Un postre perfecte per a aquesta època, i tens tota la raó, les maduixes donen color a la vida!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!