Quina cosa més bona…. Mmmm… Deliciosa!.
Tothom sap fer crispetes “normals”, però l’altre dia la Pietat ens va “deleitar”
(delectar en català) amb aquestes crispetes que de ben segur tots hem provat en
firetes, oi!?.
Son senzilles de fer, una mica més laboriós
que les crispetes normals i corrents, però el resultat molt bo, això si!, en
quan comences no pots parar de menjar-ne!.
INGREDIENTS
1 vas de panís
1 vas d’oli de gira-sol
1 vas de sucre
1 vas d’aigua
PREPARACIÓ
Es tiren tots els ingredients a la paella a foc
fort i es va remenant tota l’estona.
Boníssimes! A mi m'agraden més que les salades!!
ResponEliminam'encanten!! quan era petita a casa es feien tot sovint!!! fa molts anys que no en tasto però de ben segur que em portarien molt bons records! només veure-les ja ha aparegut un somriure a la meva cara!
ResponEliminatenen que esta bonissimasssssssssssss
ResponEliminaA la meua terra els diem mongetes, i com be dius sempre les faig salades.
ResponEliminaEstes tenen que estar bonìssimes...
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Les provarem de fer i en gaudirem en veure la pròxima peli!!!! Una abraçada!
ResponEliminahummm...eu quero por favor ...esta com uma cara magnifica...rssrsrr
ResponEliminaBeijocas
http://virandocomida.blogspot.com
Abans en feia tot sobin, però fa molt que no les faig, aquesta tenen que estar més bones que les salades
ResponEliminaPetons
Sí que les haurem de fer,sí! :)
ResponEliminaSi substituïu l'aigua per anís dolç encara estan millor:)
ResponElimina