Tenia ganes de fer unes postres un pèl
diferents... quelcom per variar, que no fos ni pastís ni que hagués de ficar al
forn!, no en tenia ganes... Vaig obrir la nevera... què tenim? Què tenim? Fruita!!???
Mmmmm..... ???? ja ho tinc!!!... farem
una copa de fruita!!!... I voleu que us digui el resultat? Per llepar-se els
dits!, boníssim de veritat!!!. Demés que es pot fer amb qualsevol fruita que
tingueu a la nevera tant fresca com amb almívar...
Proveu-ho, baixa molt i molt bé i no es
gens empallegós. I més fàcil impossible!, o no?
INGREDIENTS (3 copes)
4 galetes maria
1 terrina de formatge (de sucar)
1 pot de préssec en almívar
2 plàtans madurs
1 cullerada de sucre
3 rodanxes de pinya en almívar
ametlles torrades
PREPARACIÓ
Al vas de la batedora posem el préssec, els
plàtans, el formatge i el sucre i ho batem ben fi. Al fons de la copa, hi
esmicolem les galetes posem a sobre el batut i adornem amb trossos de pinya i
les ametlles. Jo també hi vaig ficar una neula de xocolata.
I tant que ha de ser per llepar-se'n els dits!! Es veu boníssima i és d'aquelles postres que baixen soles! ;)
ResponEliminaUna abraçada!
Que bo! Aquestes sí que són unes postres completes!! petons
ResponEliminahummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaUnes postres complertes i molt bones
ResponEliminaPetons
Qué refrescants aquestes copes!!!
ResponEliminaUna dulce y deliciosa tentación!!!
ResponEliminaPetons.
M'agraden molt les postres de cullera!Ha d'estar boníssim!
ResponEliminaUna abraçada,
Emma
ràpid i fàcil, de les que m'agraden a mi, i a més versatil! una recepta a tenir en conte ara que comença el temps de la calor!
ResponEliminauau...eu nunca provei....deve ser tao bom e diferente....adorei a dica...=D
ResponEliminaBeijocas
http://virandocomida.blogspot.com
Que bones aquestes postres!!! Originals i segur que boníssimes!! Una manera diferent de menjar fruita!
ResponElimina