Com tots sabem hem de menjar llegum dins la nostra
dieta mediterrània, per tenir una dieta sana i equilibrada... Però com incorporar
aquest menjar que tan costa que agradi als
petits? Sincerament? Tota una odissea...
Els cigrons contenen moltes calories, fibra,
hidrats de carboni (glúcids), proteïnes, greixos i cendres. El cigró destaca per
la seva aportació d’hidrats de carboni d’absorció lenta, que proporcionen
energia. Així que ja sabeu!, si voleu aprimar-vos.... lluny dels cigrons!!! ;)
Aquesta recepta ha estat elaborada mirant varies
receptes de cigrons i fent una barreja i traient el que més m’agradava d’aquí i
d’allà i amb el que tenia a la nevera... i de veritat que va sortir boníssim...
encara que per ser-vos sincers... als menuts no els va entusiasmar, però si als
més grans!!!. Us animo a que la proveu... Bona molt bona!!!
INGREDIENTS ( 4 persones)
500 gr. cigrons
2 pastanagues
200 gr. d'espinacs
Bacon
Llonganissa
1 ceba
3 alls
1 litre de brou
2 fulles llorer
1 pastilla “avecrem”
Oli
Sal
Sucre
Pebre
PREPARACIÓ
Primer de tot, farem el sofregit, en una paella amb
oli, coem la ceba, quan aquesta està daurada, hi afegim el tomàquet i els alls
i ho condimentem amb sal, sucre i una miqueta de pebre.
Quan ja tenim el sofregit, hi afegim el brou, la
pastilla d’avecrem i les fulles de llorer, quan aquest bull, hi incorporem els cigrons, els
espinacs i les pastanagues talladetes a trossets. Mentrestant, fregirem el
bacon laminat i la llonganissa en una paella, i reservem.
Deixem coure a foc lent durant 30 m. i hi afegim el bacon i
la llonganissa tallada a trossets i deixem fer xup xup durant 30 o 45 m. més a foc molt lent.
ole, que bons!
ResponEliminaOstres! Fa molt temps que no menjo espinacs amb cigrons!! I mira que m'agrada molt!!!
ResponEliminaJa sé com faré els cigrons la setmana que ve! ;) hehehe
Petons!
Així estofadets i amb espinacs els cigrons han de ser boníssims!!
ResponEliminaQuin plat de cullera més bo!!! Una abraçada!
ResponElimina