Una petita recepta per incloure en un
aperitiu perquè sigui una mica variat, encara que senzill i ràpid no deixa de ser molt bo.
Idees idees idees... jajajaajaja... a qui no li fa falta quan té un dinar alguna idea senzilla, ràpida i bona???...
Idees idees idees... jajajaajaja... a qui no li fa falta quan té un dinar alguna idea senzilla, ràpida i bona???...
Apa!! anem picant...
INGREDIENTS
1 ceba tendra
1 paquet de cassoletes ja fetes
2 ous durs
1 llauna de tonyina
olives farcides
maionesa ( casolana o de compra)
PREPARACIÓ
En un bol ajuntarem tots els ingredients tallats
petits i la tonyina esmicolada, ho barregem amb la maionesa i anem omplint les
cassoletes, i llestos.
L’avantatge és que es pot tenir preparat amb temps
i facilita la feina.
una bona idea i unes cassoletes de -10-
ResponEliminaMolt cuques. I amb les fulletes per decorar encara més!
ResponEliminaChé que bó!!! Ara mateixa em feia jo unes quantes...
ResponEliminaHaaaa...que delicadeza....fala seria eu amei de coracao....lindos e com certeza deliciosos...=D
ResponEliminaBeijocas
http://virandocomida.blogspot.com
Hola! ens agrada el teu bloc i et seguim per això et fem aquest detallet:
ResponEliminaEsperem que t'agradi!
aquest perdona... :P
Eliminahttp://bibpastissets.blogspot.com.es/2013/05/premi-versatile-blogger.html