La truita amb carxofa tothom
la sap fer, però a vegades només canviant algun ingredient surts de lo normal,
i tot són petites idees... És molt gustosa... i amb una mica de pa.... Mmmmm
baixa q no vegis!.
Aprofitem així la temporada de
carxofes que és quan estan precioses i molt tendres i no puc estar de
comprar-ne, ja que és una verdura que m’encanta i de passada molt saludable per
totes les propietats que ens aporta: protegeix al fetge i ajuda a la funció
biliar, redueix el nivell de colesterol en sang, disminueix la pressió
arterial.... i moltes més!, així que ja
sabeu!, a menjar carxofes!!! ;)
INGREDIENTS
5 carxofes
4 ous
100 gr. de pernil salat a daus
4 cullerades d’oli d’oliva
1/2 vas d’aigua
sal ( poca, ja que hi ha el pernil )
PREPARACIÓ
Pelarem les carxofes traient totes les fulles
exteriors fins al cor i aleshores tallarem la punta, la partim i en fem
gallons. Les posem a la paella amb l’oli calent i seguidament hi tirem l’aigua,
quan arrenqui el bull tirem sal i baixem el foc.
Quan s’han begut l’aigua
apugem una mica el foc i deixem fer uns dos minuts més amb els daus de pernil
que tirarem en aquets moment. Batem els ous i tirem la meitat per sobre la
carxofa i el pernil i quallem, donem el tomb amb un plat i tirem la resta de
l'ou i tornem a quallar. Aboquem al plat i llestos.
M'encanta la truita de carxofa. A la propera hi afegiré el pernil.
ResponEliminaPetonets
uau super diferente nunca comi...deve ser uma delicia...=D
ResponEliminaBeijoes
http://virandocomida.blogspot.com
Me encanta tu blog, tienes unas recetas riquisimas.
ResponEliminaBesos
Em declaro súper fan de la truita de carxofes! Quina bona pinta que fa...
ResponEliminaJo en comptes de pernil hi poso formatge fresca ;)
Petonets!