No us ha passat què ha vingut una visita de sorpresa i totalment inesperada?, i us agradaria sorprendre’l d’alguna manera dolça
i agradable?... Però que passa!, que no sempre tens ni els ingredients ni el
temps necessari per poder-ho fer... i voilà: Un pastis de formatge amb el toc
de llimona i la melmelada de gerds dona el toc cítric als làctic ensucrats... i
com sempre: pràctic, ràpid i bo boníssim!!!
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full refrigerada
250 gr. de formatge fresc
200 ml. de nata
3 fulles de gelatina
150 gr. de sucre
1 cullerada de llet
la pell rallada d’una llimona
melmelada de gerds o fruits del bosc
PREPARACIÓ
Encenem el forn a 200 ºC, posem la gelatina a
remull amb aigua freda perquè s’estovi, i folrem un motlle baix de pastís amb
paper de forn. Seguidament, el folrem
amb la pasta de full pressionant bé contra les parets, pintem amb rovell
d’ou i punxem el fons a fi de que no pugi i posem al forn calent fins que sigui
daurat.
Mentrestant, batrem el formatge amb la meitat del sucre i hi
afegim la pell de llimona. En un estri a part, muntem la nata amb la resta de
sucre i reservem. Agafem una cullerada
de llet i l’escalfem, la traiem del foc i hi desfem la gelatina ben escorreguda,
tot seguit ho afegim al formatge i hi anirem incorporant
la nata a poc a poc. Traiem la pasta de full del forn i cobrim el fons ben
cobert de melmelada i tot seguit hi tirem la massa de formatge, ho posem a la nevera
almenys 2 hores. Decorem al gust.
Que bo!!! i es veu fàcil!
ResponEliminaOstres, i quina presència, tant sencer com tallat!!!
ResponEliminaQue bona !! Té una presència espectacular. La provaré.
ResponEliminaSalutacions.
que ràpid i que bo!!! ideal per imprevistos!!
ResponEliminaBuffs!!! Es veu deliciosa!!!
ResponEliminaPetonets
Hola !!!acabo de arribar i amb trobu aquesta delicie....amb quedo que m'agrada !!!
ResponEliminaPetonets i ens veiem !!!