Per la iaia Montse
Aquest pastís va bé tenir-lo al receptari de les
receptes ràpides, senzilles i què de passada quedes bé, ja que surt boníssim…
Receptes de formatge n’hi ha mil maneres de
fer-les i totes boníssimes, aquí teniu
els enllaços dels pastissos de formatge que tenim publicades al bloc: pastís de formatge I i pastís de formatge II.
INGREDIENTS (8
racions)
1 paquet formatge philadelphia
3 ous
3 iogurts
3 ous
3 iogurts
3 cullerades de farina
10-12 cullerades de sucre
10-12 cullerades de sucre
Melmelada de maduixa/frambuesa
PREPARACIÓ
Preescalfarem el forn a 200ºC. Seguidament, en un bol
barrejarem tots els ingredients ben barrejats. Ficarem mantega en un motlle per
anar al forn. Tot seguit, abocarem la massa al motlle i ho posarem al forn
20-25m. a 170ºC.
Tens raó, amb un pastís de formatge sempre quedes bé. Sembla molt bo, aquest que ens proposes, jo el faig més aviat amb mató però amb philadelphia queda un gust més intens, també deliciós. I la melmelada, que amb el contrast és deliciosa!!
ResponEliminaQue bons que són els pastissos de formatge!! encara no n'he trobat cap que no m'agradi, i aquest es veu ben cremoset!! me n'emporto un trosset! Un petó!
ResponEliminaSoy fan incondicional de las tartas de queso así que esta no va a ser una excepción! La quiero!
ResponEliminaM'agrada qualsevol versió del pastís de formatge..
ResponEliminapts
Gràcies pels vostres comentaris!!!...
ResponEliminaA mi també m'encanta qualsevol pastís de formatge!, de fet... cada vegada que vaig a un restaurant em proposo canviar de postres.. però en quan em diuen: PASTÍS DE FORMATGE... Mmmmm no em puc resistir!!!! jejejejejeje....
Aquest pastís és molt semblant al que vam publicar de pastís de formatge I (hi ha un ellaç al bloc),però l'altre era amb base de galetes... també molt bo..
Petonets i bon cap de setmana
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina