El pastís
preferit del meu fill!!! Encara que alguna vegada ja l’havia fet, però renoi!!!, sempre em quedava sec... aquest pastisset sem resitia i
mira!, era com un repte, i vaig proposar-me aquest cap de setmana passat
d’aconseguir el coulant “perfecte” i mirant per Internet, vaig agafar els
ingredients del bloc de la Rocío "Dulces triple A", i
perfeeeeeeecte!!!!!!. Encara que realment no es tractava dels ingredients sinó
que és el meu forn què té vida pròpia ;), però aquest cop vaig tenir paciència i
l’hi he trobat el punt. ;)
El temps de
forn és el més important per aquest pastís.... jejejeje comprovat!!!
INGREDIENTS (6 motlles de flam d'un sol ús)
3 ous
60 gr. de sucre
125 gr. de xocolata 70% de cacau
60 gr. de farina
60 gr. de mantega
15 gr. de cacau en pols
PREPARACIÓ
Primer sucarem els
motlles amb una mica de mantega per tota la superfície i reservem. Desfem la
xocolata trossejada al microones en intervals de 20 segons fins que es desfaci
tot, i en calent, hi barregem la mantega i reservem.
En un bol batrem els
ous amb el sucre ben batut, afegim la xocolata amb la mantega i barregem, tot
seguit, hi tirem la farina i el cacau passats per un colador i barregem ben bé.
Agafem aquesta mescla
i la posem als motlles fins a tres quartes parts, portem al congelador almenys
3 hores. Al moment de servir-lo, escalfem el forn a 200ºC i quan aquest és
calent, hi posem el pastís 15 minuts. El meu forn com ja us he comentat,
decideix per si sol i són 20 minuts, però a partir de 15m. es tracta de
controlar els costats del motlle, que l’escuradents surti net, no el poseu al
mig, ja que aquesta part si que ha de ser líquida.
ei!! T'ha quedat perfecte!! Ara m'has fet venir ganes de fer-ne... he he he. Petons!
ResponEliminajajajajaj....
EliminaOi que si que en fan venir ganes??? Mmmm....
Petonets
Em sembla que ja se amb que gaudiré aquest cap de setmana... jejeje (de fet si ara mateix en pogués rebre un per email, te'l demanava :P)
ResponEliminaUs explico com m'ha sortit!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
jajajaj.....
EliminaOs3!, si es pogués enviar per e-mail..... ara que tal com està evolucionant la tecnologia... potser algun dia encara ho farem.... jejejejejej
;)
Ja diràs que tal!!!!
Petonets
Com m'agraden els coulants!!! i no n'he fet mai perquè és una de les poques receptes estrella de la meva germana ;-). Així que no li treuré pas el mèrit, no?? T'han quedat genials!
ResponEliminajajajajaa...
EliminaSi és una de les receptes estrella de ta germana, tens excusa... i nooo.. no se li pot treure el mèrit!, encara et quedaries sense menjar-ne... i amb lo bons que son...
Petonets i bon cap de setmana
Uf!!! La veritat és que tenen una pinta extraordinària!! Jo aquesta recepta la tinc pendent perquè ho vaig provar un parell de vegades i no em van quedar bé i me'n vaig cansar... potser ara ho tornarem a provar! ;)
ResponEliminaDoncs a veure si t'hi poses, jo també s'em resistia.. uff!!!, i m'ha costat aconseguir-lo, eren bons però quedaven de molt mal aspecte....
EliminaA veure si t'animes
Petonets i bon cap de setmana
A casa nostra enbogim amb els coulants. en tinc uns quants al congelador, el dia que en faig aprofito i en congelo, així sempre en tenim quan ens ve de gust.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ahh!, bona idea amb lo del congelador, mira que jo soc MR. CONGELAR!!!, jajajaj... tot ho congelo!, i vès per on, aquest no se m'havia passat pel cap...
EliminaHo faré
Petonets i bon cap de setmana
No m'he atrevit mai amb els coulants i mira que són bons. A veure si provo la teva recepta, que té una pinta espectacular!
ResponEliminaMaria,
Si que son bons i calòrics!!! jejejejeje... però s'ha de dir què s'han de provar de fer... encara que com has pogut comprovar difícils!!!
EliminaApa!, a veure si t'atreveixes i ja ens ho expliques...
Petonets i bon cap de setmana Maria
Entiendo que sea el postre preferido de tu hijo, es que es una bomba de chocolate, realmente delicioso. Besos
ResponEliminaUna bomba en todos los sentidos!!, tanto en sabor como en calorias!, jajajaja.. ya lo dices bien ya...
EliminaBesitos y Buen fin de semana
Tinc un amic que sempre em demana li prepari coulants! M'apunto la teva recepta per fer realitat un dia proper les seves peticions! Petons!
ResponEliminaJajajaja.... homeeeee.... ara no tens excusa!
EliminaI així pots fer-lo servir de conillet d'índies..... ;)
Petonets i bon cap de setmana
A mi tambè se'm resisteixen els coulants! però caldrà tornar-ho a intentar! veien els teus se'm fa la boca aigua! salutacions,
EliminaA mi també s'em resistien, però a còpia d'insistir-hi ho he aconseguit... així que a saps!, a intentar-ho perquè el resultat és boníssim i a tu s'et queda un "gustet" d'haver-ho aconseguit.... ;)
EliminaPetonets
Me alegro mucho que te haya salido, es un postre buenísimo, me quedo por aquí de seguidora y viendo el resto de tus recetas que tienen muy buena pinta, un besote.
ResponElimina