Com
sempre, busquem receptes fàcils, saludables i un toc diferent... A casa, ens
encanten les amanides, però sempre menjar el mateix cansa i has de buscar
petites idees per variar una mica...
El
carbassó, germà de la carabassa, és una
de les verdures més versàtils i bones que hi ha. Conté
quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el
potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats
diürètiques. Amb ell es pot fer molts plats , a part que saludable ja
que ens aporta moltes vitamines i a més com la seva major part és aigua, va
fantàstic per la "línea", jejeje ;)
Un
plat més senzill impossible!!!, i amb la llimona i la menta..... encara més
saludable!!!! ;)
INGREDIENTS
carbassons
1 llimona
formatge de cabra en rotlle
pinyons
tomàquets
2 rametes de menta
sal
oli
pebre
PREPARACIÓ
Tallarem amb un pelador tires molt fines de carbassó
i les anirem posant sobre un plat ben escampades. Per sobre hi tirarem el suc
de la llimona, el formatge esmicolat, els tomàquets a trossos petits, i el
pinyons que tindrem torrats una mica amb una paella.
Hola guapa,
ResponEliminaQue original plato, seguro que esta buenísimo.
Para el verano ideal, creo!!!
Un besín
una combinacion deliciosa
ResponEliminaUn plat senzill però boníssim! a més de sa, gustós i ràpid! ho té tot ;-)
ResponEliminaEt prenc la idea! Trobo molt original això de fer carpaccio de verdures! Una abraçada!
ResponEliminaM'agrada l'idea!!! Que bona!!
ResponEliminaM'encanta la recepta, és super original!!! Has tingut una idea sensacional i amb la menta deu quedar mmmm boníssim!!!
ResponEliminaPetonets
ResponEliminaGràcies noies!!!
Doncs si!, una recepta diferent, oi?, perquè normalment el carbassó és costum menjar-lo cuit....
Petonets i a provar nous menjars!!!! ;)
Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaa