Nosaltres
som molt de fruita i quasi sempre hi ha macedònia a casa, però aquest cop ha
estat un pèl més sofisticat, je,je,je, amb la mousse de iogurt i llima delicióoooooooos!!!.
INGREDIENTS (4 racions)
Per la macedònia:
1 plàtan
10 maduixes
1 poma
1 kiwi
1 taronja
1 paquet de galetes maria
2 cullerades de sucre
Per la
mousse:
2 llimes
3 iogurts
3 fulles de gelatina
1 clara d'ou
2 cullerades de sucre
PREPARACIÓ
Triturem
les galetes amb un morter i reservem. Seguidament, anem tallant la fruita menys la taronja a
tallets molt petits, quan està tota la banyem amb el suc de mitja taronja i dos
cullerades de sucre i reservem a la nevera.
Posem
les tres fulles de gelatina a estovar amb aigua freda 5 minuts, mentre escalfem
el suc de les dos llimes i la raspadura d'una al foc amb 2 cullerades de sucre,
quan arrenqui el bull retirem i desfem en el suc les fulles de gelatina.
Deixem
refredar una mica.
Quan
és fred hi anem tirant a sobre de mica en mica i barrejant bé els iogurts ,
muntem la clara ben forta i també l'afegim molt a poc a poc i ja ho tindrem.
Muntem
el plat o copa posant al fons una mica de galeta i unes gotes de suc de taronja
i aplanem, a sobre posem la fruita ben escorreguda , apitxem una mica, i ara la
mousse fins dalt. Decorem amb raspadura i pell de llima.
Quina bona pensada, aquesta mousse!!
ResponEliminaUna presentació genial, i sobretot, una combinació de sabors que deixen enrera la propia presentació... aixó és espectacular i fresc!!
ResponEliminaLa fem circular per la xarxa!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Deliciós!!! amb bons ingredients i una presentació maquissima... M´encanta!!! petons,
ResponEliminaMolt ben fet aquest postre, sembla de pastisseria. En menjaria més d'un!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Petons
Aquestes postres, a més de molt refrescants i adequades per l'època de calor que comença són estèticament impressionants! Petons artista!
ResponElimina