Un pastis que tan pot servir com
d'acompanyament per una carn o peix, o un primer plat, que amb una mica
d'amanida es converteix en un àpat ben complert.
INGREDIENTS ( 4 flameres)
400 g. de carabassó
tallat a daus petits
1 gra d'all
1/2 ceba
tendra
3 tires de
bacó
2 ous
1/2 vas de
llet
100 g. de
formatge rallat
sal
pebre
una mica d’alfàbrega
seca
PREPARACIÓ
En
una paella amb 2 cullerades d'oli hi saltegem l'all tallat ben petit, el carabassó,
la ceba, els talls de bacó, també tot tallat a daus i sal - pebrat, passats 5
minuts retirem i escorrem l'oli.
Encenem
el forn a 180ºC i en un bol batem els ous amb la llet i 75 g. de formatge ratllat.
Quan tot està ben barrejat, hi afegim el carabassó, remenem i omplim les
flameres, posant per sobre de cada una la resta de formatge. Si el forn ja és
calent els hi posem durant 25 minuts,
comprovem si es cuit i ja podem treure,
deixarem refredar una mica i desemmotllem.
Que bons!! Han de ser molt sucosos, i queden molt bonics.
ResponEliminaQue rico y sano, me encanta como ha quedado el plato.
ResponEliminaBesos
te questa bonissim
ResponEliminaQué rico y en porciones individuales me encanta. Besos
ResponEliminaM'encanta la presentació així en format individual! Petons!
ResponEliminaFelicitats! Tenen molt bona pinta, me'ls apunto :D
ResponEliminaSalutacions