Delicioses aquestes creps!!!, quan les vaig
veure fer em vaig dir què havien d’estar
boníssimes a la part què facilíssimes!, l’únic que costa una miquetona és alhora
de treure la crep de la paella, perquè crema, però el demes fàcil, fàcil i fàcil!!!!.
INGREDIENTS
250 gr. de formatge
parmesà ratllat
1 bossa de ruca
5 tomàquets secs
amb conserva d’oli
PREPARACIÓ
En una paella petita cobrim el fons amb una capa de formatge i deixem
fer com si fos una crep, quan els costats comencen a torrar-se es treu, (no s’hi
dona la volta com les creps normals). En aquest moment hi posem a sobre una
mica de ruca i tomàquets tallats a trossets, un raget de l’oli dels tomàquets i
enrotllem, la partim per la meitat, perquè es vegi el farcit i ruixem amb una
mica d’oli d’oliva.
Quines creppes més originals! No hi hauria pensat mai. L'aspecte queda molt xulo, sí! i el parmesà deu ser deliciós, acompanyat de ruc i tomàquet. Petons
ResponEliminaMolt sanes aquestes creps. Si es canvia algun ingredient (per ex. el formatge) suposo que estaran igual de bones!
ResponEliminaPetons
Qué ricos y sencillos!
ResponEliminaQuina pinta més bona! Jo aquest cap de setmana en vaig fer unes de semblants per primera vegada i ens van encantar!
ResponEliminaPetons!
Ostras, sembla que es tingui que trencar fàcilment la crep, però t'ha quedat perfecte! I deu estar tant bona! petons
ResponEliminaQue maques i que bo que ha de ser!!! Aquestes segur que les faig!!
ResponEliminaAquestes crêppes són un sopar de luxe!!! Petons!
ResponElimina