D’ESCÀNDOL!!!!!,
aquesta és la paraula per definir el sabor d’aquests rotllets. Amb un gust de
canyella espectacular i banyats am la glassa que els amara, boníssimsss!!!!.
Els he vist a molts llocs,
però mai els havia provat, i l’altre dia plujós, convidava a fer anar el forn i quan els vaig
veure per la tela, m’hi vaig posar a fer-los!!!!. Ja veieu que últimament les nostres receptes
van de canyella!!!, i no és pas fet expressament... ;)
Animo a tots els que ens
seguiu que proveu de preparar aquests rotllets, no sabeu pas el sabor tan
pecaminós que tenen... són un VICI!!!! I et deixen un gustet a la boca d'allò més deliciós!!!! :)
INGREDIENTS
Per la massa:
300 ml. de llet
75 gr. de mantega a temperatura ambient
550 gr. farina
75 gr. de sucre
75 gr. de mantega a temperatura ambient
550 gr. farina
75 gr. de sucre
25 gr. de
llevat fresc
1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de sal
Pel farcit:
mantega
sucre
canyella en pols
sucre
canyella en pols
Per la glassa:
100
ml. de llet
100 gr. de formatge fresc
100 gr. de sucre glaç
100 gr. de formatge fresc
100 gr. de sucre glaç
PREPARACIÓ
Escalfem
la llet amb la mantega i el sucre, quan sigui una mica calenta (no bullir) i la
mantega s’hagi desfet, ho traiem del foc i desfem el llevat. En un bol, hi
tindrem la farina i la sal, hi aboquem la llet amb el llevat i amassem fins que
ens quedi una bola ferma, encara que és una mica enganxosa, però que pots donar
forma, i deixem reposar en el mateix bol 30 minuts, tapat amb un drap.
Seguidament,
agafarem la massa i amb un corro l’estirem fen un rectangle, amb el ingredients
del farcit sucarem el rectangle de mantega fosa, tot ple de força sucre i
canyella i enrotllem.
Quan
tinguem el rotlle fet, el tallem en talls de 3 dits i anem col·locant en una
safata de forn una mica espaiats perquè es fan més grans, i de cara amunt,
deixarem reposar fins que doblin volum. Mentre escalfarem el forn a 200 ºC, posem la safata si
ja han pujat i enfornem 20 minuts fins que veiem que son rossets.
Tot
seguit, farem la glassa barrejant els ingredients, ben integrats i pintant amb
ella els rotlles encara calents, deixarem refredar i llestos.
Deliciosos!!!
ResponEliminaQuines ganes de cuinar-los que fan venir amb aquestes fotos, per menjar-ne cada dia. Han quedat de fàbula!.
ResponEliminaBon cap de setmana!
Precisament vaig fer i publicar una recepta molt igual ahir!!! Són espectaculars! T'han quedat superbencargoladets! Petons!
ResponEliminaOs3!, doncs si que es casualitat!!!, nosaltres vam cuinar aquests rotllets el cap de setmana passat!. I sincerament ahir no vaig pas veure el teu bloc!, em sap greu....
EliminaAra miraré com t'han quedat a tu.... ;)
Petonets
Que bonics, i amb canyella ja no es pot demanar més!
ResponEliminaOh son fantásticos, te han quedado fabulosos. Y aunque me ha traicionado el traductor y no he podido leer la receta más o menos he podido entender como se hacen.
ResponEliminaTienen que estar buenísimos, a primeros de febrero a ver si me acuerdo de hacerlos, que delicia.
Un besooo
Hola guapa,
ResponEliminaSi que es de escandalo!!!! Esta receta es riquísima.
Mi hija los probo en Nueva York y siempre los quiere hacer en casa.
Viendo tu receta, se lo dire.
Un besito y feliz fin de semana
Fa massa que els tinc a la llista de pendents i sé que quan finalment em decideixi a fer-los em semblarà mentida haver esperat tant... tenen una pinta espectacular, t'han quedat perfectes!
ResponEliminaQueden apuntadíssims!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris!!!!
ResponEliminaAra tots a animar-vos a provar-ho ja veureu com té un sabor d'escàndol!!!! ;)
Petonets
M'agrada molt!!!!
ResponEliminaD'escàndol si senyor!!!
Peto