Ara al gener MEMÒRIES D’UNA CUINERA ens proposa unes patates farcides, i he de dir que ni que sembli estrany
per algú que li agrada cuinar, és un menjar que no havia fet mai, potser per
això m’ha fet molta gràcia fer-les i participar en aquest nou repte què ens
proposen!!!..
Com sempre, he pensat una manera ràpida, fàcil i bona, i
com que a casa nostra, som de picar, m’he decidit per unes "mini patates"
d’aperitiu. Només dir que estan superboneeeees!!!.
INGREDIENTS
patates petites cuinades en conserva
tires de bacó fumat
2 cebes mitjanes
2 cullerades de sucre moreno
1 culleradeta de salsa de soja
sal
formatge rallat
PREPARACIÓ
Agafarem
les patates i les escorrem del suc de la conserva i eixuguem amb paper de cuina.
A cadascuna hi fem un foradet i buidem una mica amb la punta del ganivet per
fer-hi cabre el farcit.
Tot
seguit, en una paella amb una mica d’oli hi posem la ceba tallada a grills i la
sal, a foc baix la deixem que es confiti fins que sigui transparent, aleshores
afegim el sucre, donem un parell de tombs
i tirem la salsa de soja, deixarem uns 3 minuts més a foc baix, ja
tindrem la ceba caramel·litzada.
En
un altra paella fregim el bacó tallat ben petit i que quedi cruixent i
reservem.
Fàcils de fer i ben bones!!
ResponEliminaHola Marina!!!
EliminaDoncs si... la veritat que inclús a mi m'ha sorprès ;)
Petonets
Unes patatones ben bones!!! hem coincidit en la mida de les patates! bona setmana!
ResponEliminaHola Teresa!!!
EliminaGràcies.. Les teves també tenen una molt bona pinta,eh???
Bona setmana també
petonets
Que bones... estic desitjant veure el recull d'aquest mes del memòries.
ResponEliminaPetonets.
Siiii....
EliminaJo hi he fet una ullada i tenen una pinta espectacular!!!.... Feina tindrem a provar-les totes! jajajajajaj
Petonets Eva
La cuina "mini" m'agrada molt així que aquesta proposta em sembla perfecte.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Gràcies guapa, participem encantades!!!!
EliminaPetonets
Mini sí, però un gran plat!
ResponEliminaMolt bona idea.
jajajajaja... Com sempre, tens raó!!!
EliminaPetonets
Hola
ResponEliminaQue receta más rica y sobre todo una preciosidad de foto.
Tiene que estar riquísima, ya me lo imagino.
Petons
Hola Meritxell,
EliminaSi que está buena, y queda "chic" ;)
Petonets
Mmmm... Quina bona pinta!!!
ResponEliminaMolt "chic"....
i fàcils
Petó
Quina recepta més xula!!!! Són de luxe, dignes d'un restaurant amb estrella Michelin :). Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaMontse... Molt fàcils, ja veus!, no hi ha excusa per fer-les!!! ;)
ResponEliminaJudith!, ajajajaja.... moltes gràcies.... han quedat bé, però no tant no tant... merci pels ànims... ;) i vosaltres també continueu així, que ho feu molt i molt bé!!! :)
Petonets
Una molt bona versió, m'agrada. Avui estic fent un màster de patates farcides i m'agraden totes. Bon cap de setmana,
ResponEliminaNani