Aquesta
recepta la vaig veure al programa "la cocina de Nicola" al canal Cocina,
i la vaig trobar tan senzilla i amb tan bona pinta que vaig
proposar-me de fer-la...
Aquest
cuiner m’encanta, és natural, fresc i un pel divertit, amb alguns plats ben
senzills i d'altres ben sofisticats.
El
resultat ens va encantar............. i tan fàcil de fer..., demés, ara que ens hem
proposat la creuada anti-festes!, és un bon plat, oi?, saludable i poc greixós, per cuidar-nos una mica, no creieu?. Ah!, i boooo!!!! :)
INGREDIENTS (
3 persones)
3 pits de pollastre per persona
el suc de 4 taronges
el suc d'una llimona
sal
pebre
farina
timó i sèsam (opcional)
julivert (opcional)
PREPARACIÓ
Partim els pits per la meitat, els posem sal i
pebre, tot seguit, els enfarinem, no massa només una mica que farà espessir la
salsa.
Posem 3 cullerades d’oli d’oliva en una paella i coíem
els pits 1 minut per banda, seguidament, hi tirem els sucs i ho deixem reduir. Quan
veiem que el suc s’ha anat reduint traiem els talls i hi tirem per sobre la
salsa, posem sèsam i timó si volem, jo hi vaig ficar julivert picat.
La veritat es que més que senzilla és senzillíssima. Tant que ja me l'he apuntada per sopar :)
ResponEliminaBon any nou! i Bon profit!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
hummmmmmmmmmmmmm quina pasada de bo
ResponEliminaQue bo deu d’estar Ummmm
ResponEliminaPetons
Holaaaa....
ResponEliminaGràciessss pels vostres comentaris!!!!!
:)
Petonets i bon cap de setmana a tothom!!!!
Mmm.... una combinació deliciosa... i tant que ho provaré, no tardaré gaire no!,
ResponEliminaPetó
Ho tindrem que provar, té una pinta molt bona! petons
ResponEliminaMmmmm...a mi les salses amb cítrics m'agraden molt...trobo que suavitzen les carns d'allò més! L'hauré de provar! Petons!
ResponEliminaGràcies noies, quan ho proveu espero que ho trobeu tant bo com jo!!! ;)
ResponEliminaPetonets