15 de nov. 2010

TRENA DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE




INGREDIENTS


1 làmina de pasta de full congelada o refrigerada
10 talls de pernil dolç
10 talls de formatge cremós
1 ou

PREPARACIÓ

S’escalfa el forn a 200º
Damunt de paper vegetal, s’estira la pasta de full en forma de rectangle. S’anirà fent uns talls paral·lels als costats sense arribar al mig  que s’hi deixarà un espai d’uns 10 cm., en aquest espai s’hi posen els talls de pernil dolç i formatge.
Acte seguit es col·locaran les tires per sobre el pernil i el formatge de manera que quedin creuades com una trena, fins que aquesta quedi tancada. 


Es bat el rovell d’ou i es pinta la superfície de la trena.
En una safata de forn  sucada amb mantega i farina es posa la trena uns 20 minuts al forn fins que estigui rossa.


El farcit es pot fer el que us digui la vostra imaginació, ja què també es pot fer amb ingredients dolços o fruits secs.










2 comentaris:

  1. M'ha agradat molt aquesta manera de presentar-ho, ha quedat molt maco i vistós!

    ResponElimina
  2. Gràcies bapa!. La presència és important, eh? i a part de ser "original" està boníssim!!! i mira!, almenys fas quelcom diferent!. Tot son idees....

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!