9 de nov. 2010

TOMÀQUET FARCIT AMB VERDURETES I FORMATGE






INGREDIENTS (4 persones)

2 tomàquets grans
½ carbassó
50 gr. de mongeta tendra
100 gr. de formatge tendre
75 gr. de pernil salat
Julivert
12 espàrrecs verds

per la beixamel :
   1 vas de llet
   1 cullerada de farina
   oli d’oliva
    sal


PREPARACIÓ

Es netegen  i parteixen els tomàquets per la meitat, es buiden i es reserva la carn del tomàquet i  es llancen les llavors. Es talla el carbassó i la mongeta tendra, tot ben net, a trossets petits. En un paella amb oli d’oliva es fregeix el pernil salat a ben talladet, seguidament s’hi afegeix el carbassó i la mongeta tendra, deixant-ho coure uns minuts, tot seguit s’hi incorpora la carn del tomàquet reservada i el formatge tallat a dauets. Es deixa coure i procedirem a farcir els tomàquets amb aquest saltejat i  ho ficarem al forn uns 10 minuts a 200 º

 
Mentrestant, es prepararà la beixamel, en un bol ficarem la farina amb una mica d’oli d’oliva, i s’hi anirà tirant la llet poc a poquet sense deixar de remenar fins que s’espesseixi, hi tirarem sal i  cobrirem els tomàquets amb  la salsa afegint-hi julivert talladet a trossets per damunt i ho gratinarem al forn.

Per acompanyament, es fregiran els espàrrecs verds.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!