22 de nov. 2010

TORTELLINI AMB SALSA MASCARPONE




Aquest cap de setmana han baixat uns amics de Saragossa a veure’ns i Déu Meu! Ja comença el calvari!, què els faig de menjar?, i ara amb lo del “bloc” com us podeu imaginar, no puc fer com sempre: carn i patates fregides o macarrons, NOOOOOO.... ufff!!!, finalment he decidit fer tortellinis amb salsa mascarpone,  un plat gens complicat i  sincerament força bo i almenys surto dels macarrons a la bolonyesa!!, jajjajajaja... En petit comitè ”Tot s’ha de dir que crec que ells s’esperaven més!!!”... o no Susana???
Recomano que proveu aquest plat és molt bo i quelcom diferent!.



INGREDIENTS (4 persones)

500 gr. tortellinis frescos
300 gr. xampinyons a làmines
250 gr. formatge mascarpone
150 gr. bacon a tires
200 cc. nata
sal
pebre
oli d’oliva

PREPARACIÓ

En una paella amb oli d’oliva es saltegen els xampinyons, quan comencen a estar fets, s’hi afegeix el bacon i es deixa coure tot junt ja daurats,  s’hi tira la nata i es deixa reduir 3 m, seguidament és salpebra i s’hi incorpora el formatge mascarpone, es remena ben remenat i es deixa coure uns 10 m. fins que quedi una salsa espessa i cremosa.

Es cou la pasta i es barreja amb la salsa.


Recomano que quan feu aquest plat, sigui plat únic, atipa moltíssim








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!