8 de nov. 2010

FLAM DE COCO (MICROONES)

Per Anna V.



INGREDIENTS (6-8 persones aprox.)

4 ous
1 pot petit de llet condensada
2 mesures de llet en el mateix pot de llet condensada
80 gr. de coco ratllat

Sucre cremat o caramel líquid

PREPARACIÓ

Es separa les clares dels rovells.

Es bat els ous anant afegint els ingredients un per un, el coco, la llet condensada i els 2 vasos de llet mesurats en el mateix pot de la llet condensada.

Es munta les clares a punt de neu i es barreja amb tot lo anterior.

Es col·loca tot en un motllo (prèviament untat amb el caramel líquid) al microones uns 15-20 minuts segons la potència d’aquest.

Deixar refredar i desemmotllar.

Per fer el caramel líquid (el més fàcil es posar-ne de compra) he trobat això a internet: en un bol refractario, pon 5 cucharadas de azúcar y 2 de agua e introdúcelo en el microondas durante 7 minutos a la máxima potencia. Jo ho he provat i al meu microones a màxima potència amb 5 minuts ja estava fet, s’ha de vigilar i quan el sucre ja es torna marronet, ja no li queda gaire. Vigileu a l'obrir la porta del microones ja que es forma fum de l’ebullició del sucre i no és agradable de respirar.

Segurament aquesta recepta té truquets per a que quedi bé la mescla, per exemple, tenir ja el caramel líquid en el motllo per abocar el preparat i posar enseguida al microones. O també barrejar les clares ja muntades amb una espàtula de baix cap dalt, afegint “aire” i que no es perdi la seva textura.







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!