3 de nov. 2010

'TORTITAS' AMERICANES

Per Leticia



Aquesta és una recepta típica d’EEUU, les famoses “tortitas” que mengen per esmorzar i berenar. Jo, els hi faig a vegades als meus nens i a part de que els hi encanta, aquestes tenen molt joc ja que les pots fer de moltes maneres, xocolata amb coloraines, melmelada de maduixa, xocolata amb nata, nocilla,  dolç de llet,  etc… Son molt senzilles de fer i surten boníssimes!.
 

INGREDIENTS (20 “tortitas”)

3 tasses de farina
5 culleradetes de llevadura royal
1 tassa sucre
2 ous
1 culleradeta d’essència de vainilla.
3 tasses de llet aprox.


PREPARACIÓ
 
Es barregen tots els ingredients (primer els secs) i després la llet, es va batent i posant la llet fins aconseguir una barreja amb una textura casa líquida.
En una paella, crepera o planxa elèctrica es fon un puntet de mantega i es va posant amb un cullerot a la planxa calenta no es deixen secar molt i se’ls  hi dóna la volta.



Una vegada  feta tota la massa (les ‘tortitas’ d’uns 10 cm de diàmetre) s’unten amb el que es vulgui, nocilla, melmelada de fresa i xocolata, dolç de llet, nata i xocolata, etc.... 








3 comentaris:

  1. Jo provaré de fer-les a veure que tal em surten!!!!... Ja que son fàcils de fer i han d'estar boníssimes!!!. Ja us diré que tal!.

    ResponElimina
  2. mmmh tienen buena pinta, me hacen recordar a las tortas fritas de Uruguay, ya te pasare la receta, ahora me vinieron a la cabeza!!

    ResponElimina
  3. T'agafo la paraula!!!!...A veure si és veritat i ens passes la recepta!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!