Albergínies, que bones!! ens agraden
força, escalivades, en truita, fregides lo mes!! i ara així a
la parmesana ja no et dic!!! ;)
Mengem verdureta i a gust!!!
Aquesta recepta vaig veure-la com la feia el
cuiner Nicola a la televisió i
m'encanta la seva espontaneïtat a la cuina i sempre intento
fer les seves receptes.
INGREDIENTS
1
o 2 albergínies
1
capsa de tomàquets cherry
1
gra d'all
Formatge parmesà ratllat
Alfàbrega fresca
(també pot ser seca)
Oli
Sal
PREPARACIÓ
Tallem l'albergínia amb llenques d’un centímetre a lo llarg i les empolsem de sal en escorredor uns 20 minuts perquè perdin amargor.
Mentrestant,
tallem els tomàquets cherry en quarts i els barregem amb l'all picat
fi i un raig d'oli. Reservem.
Tot
seguit, agafem l'albergínia i la rentem sota l'aigua per treure la fortor de
sal, l'eixuguem amb paper de cuina o un drap net i la fregim en una
paella amb 3 cullerades d'oli ben calent, dos minuts per
banda, traiem i fiquem a escórrer en paper absorbent.
En
una safata per anar al forn, posem les llenques d'albergínia, per sobre d’elles
hi repartim el tomàquet amb l'all i l’oli, i hi posem per sobre el parmesà
i l'alfàbrega.
Posem
al forn només amb gratinador de 3 a 5 minuts o que vegem que son daurades
i el formatge fos.
* Si no teniu tomàquets cherry es pot fer amb d'altres.
*
També podem afegir una mica de formatge ratllat del de gratinar.
Sense cap mena de dubte, una recepta ben senzilla, resultona i ben bona. Crec que te la segrestaré com a entrant en algun d'aquests dinars que ens arriben tan aviat ;)
ResponEliminaPetons!!
Una recepta amb aires italians! Mmmmm!
ResponElimina