Aquest
arròs, és una sopa diferent i molt gustosa, i sobretot i molt important, fàcil
i ràpida de fer.
INGREDIENTS
20 llagostins
2 porros
3 pastanagues
1 carbassó
2 dents d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Julivert
PREPARACIÓ
Primer de tot farem un
fumet: Es pelen les gambes, i en una
olla amb aigua s’hi tira els caps i les peles d’aquestes, les fulles del porro
(part verda) i sal, es deixa bullir uns 15 m. Tot seguit s’escuma (es treu l’espuma
del caldo) i es cola i reservem.
Seguidament, en una paella amb oli s’ofega la pastanaga, el carbassó i el porro tot tallat a trossets uns 10 m. amb sal. Quan les verdures estan cuites, es tira l’arròs i el caldo del fumet i es deixa bullir uns 20 m. a foc mitjà.
Mentrestant, es piquen 2 dents d’alls i es fregeixen a la paella, es salpebren les gambes i es saltegen junt amb l’all i s’hi afegeix el julivert picat.
S’afegeixen les gambes amb l’all i julivert els últims 5m. a la sopa d’arròs, es barreja bé i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!