Un bloc de cuina no seria complert sense la
típica recepta d’espaghetis a la carbonara.... i per això, per fi i després de
tants anys ens hem decidit a fer-la, i Mmmmmm que bons!, com hem pogut passar
tant de temps sense fer-la?. Encara que no us ho creieu, no els havia cuinat mai i m’ha sorprès lo fàcil i
ràpid que es cuinen...
INGREDIENTS
400 gr. espaguetis
100 gr. bacon
1 got vi blanc (petit)
3 ous
Crema de llet
4 cullerades formatge parmesà
3 cullerades formatge emmental
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Julivert
PREPARACIÓ
Es bullen els
espaghetis al dente en una olla amb aigua i sal, tal i com indica el fabricant.
Mentrestant, en una paella amb oli, fregirem el bacon i quan està fregit hi
tirem un vas de vi blanc i es deixa que s’evapori una mica i reservem.
En un bol gros
(que hi càpiguen els espaguetis) s’hi posen 3 ous batuts, 4 cullerades de formatge parmesà, 3 cullerades
de formatge emmental, 1 pessic de sal i pebre, una mica de julivert ratllat i es remena tot.
Quan la pasta
està al dente, s’escorre i es tira dintre el bol amb la pasta carbonara, es
remena ben remenat i per últim s’hi tira el bacon i es torna a remenar i ja es
pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!