11 de nov. 2015

CARPACCIO DE XAMPINYÓ





Un plat molt fàcil, bo i saludable que per un entrant en resolt la situació en un moment.

Jo pensava , "això del xampinyó cru, ves que et diré", i carai com ha agradat!, la gràcia és la maceració, ens encanta!!!.



INGREDIENTS



250 gr. de xampinyó laminat  ( si voleu ja el venen així )

1  llimona

5 cullerades d'oli d'oliva

1 gra d'all

sal i pebre negre

vinagre de mòdena

Formatge parmesà  



PREPARACIÓ



Estenem les làmines de xampinyó en un plat o safata, en un plat a part barregem l'all tallat ben petit, el suc de la llimona, l'oli, la sal i pebre al gust, barregem bé i aboquem sobre les lamines a fi que toqui a totes. Seguidament, hi tirem per sobre formatge parmesà laminat si us hi agrada (podeu fer les lamines amb un pelador) i finalment un rajolí de vinagre ( molt poc ) per sobre.

L’ ideal es deixar-ho a la nevera al menys mitja hora.





1 comentari:

  1. Estic segura que ha d'estar ben bo, perquè jo a vegades el fico a l'amanida tal qual i ja m'hi agrada, així que marinadet segur que genial!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!