Un plat molt fàcil, bo i saludable que per un entrant
en resolt la situació en un moment.
Jo pensava , "això
del xampinyó cru, ves que et diré", i carai com ha agradat!, la
gràcia és la maceració, ens encanta!!!.
INGREDIENTS
250
gr. de xampinyó laminat ( si voleu ja el venen així )
1
llimona
5
cullerades d'oli d'oliva
1
gra d'all
sal
i pebre negre
vinagre
de mòdena
Formatge
parmesà
PREPARACIÓ
Estenem
les làmines de xampinyó en un plat o safata, en un plat a part
barregem l'all tallat ben petit, el suc de la llimona, l'oli, la sal i
pebre al gust, barregem bé i aboquem sobre les lamines a fi que toqui a totes.
Seguidament, hi tirem per sobre formatge parmesà laminat si us hi
agrada (podeu fer les lamines amb un pelador) i finalment
un rajolí de vinagre ( molt poc ) per sobre.
L’
ideal es deixar-ho a la nevera al menys mitja hora.
Estic segura que ha d'estar ben bo, perquè jo a vegades el fico a l'amanida tal qual i ja m'hi agrada, així que marinadet segur que genial!
ResponElimina