Ja comença a
arribar el fred i com no pot faltar els plats de temporada... com per exemple
aquesta recepta, una altra versió de cuinar-los, ja vam publicar cigrons amb espinacs i bacon que per cert, boníssims també i molt diferents als publicats avui.
Aquest és plat molt gustós a la vegada que saludable pel cos. Els cigrons amb el seu alt valor nutritiu, son rics amb calci, i contenen ferro i son bons per l’estómac, el cor i el pàncrees, sobretot pels diabètics i els espinacs rics en fibra, proteïnes i moltes vitamines i minerals, aquests tenen molts efectes beneficiosos per l’organisme: són anticancerígens, milloren la fertilitat, i milloren també la fatiga crònica.
Aquest és plat molt gustós a la vegada que saludable pel cos. Els cigrons amb el seu alt valor nutritiu, son rics amb calci, i contenen ferro i son bons per l’estómac, el cor i el pàncrees, sobretot pels diabètics i els espinacs rics en fibra, proteïnes i moltes vitamines i minerals, aquests tenen molts efectes beneficiosos per l’organisme: són anticancerígens, milloren la fertilitat, i milloren també la fatiga crònica.
Una bona combinació d’aliments tant per
salut com pel paladar.
INGREDIENTS
750 gr, cigrons secs
Oli d’oliva
Sal
1 cap d’alls (12 alls)
750 gr. espinacs
4 cullerades de pebe dolç
2 fulles de llorer
PREPARACIÓ
Primer bullim
els espinacs amb sal, mentrestant en una paella amb oli d’oliva s’hi fregeixen
els alls a trossets, es dauren a foc
mitjà. Tot seguit, tirar-hi pebre dolç, remenar-ho i tirar-hi els espinacs a
trossets, afegir-hi oli (si es necessari) i deixar els espinacs uns 10 m.
perquè es coguin bé.
Courem els
cigrons (prèviament estovats en aigua 12h.) amb 2 fulles de llorer i sal a l’olla
de pressió uns 45m. (20m. des de que bull). Quan ja estan cuits, els escorrem
en una cassola i hi afegim els espinacs i pimentó de la paella, ho barregem bé
i ho deixem coure a foc mitjà uns 5m. perquè agafi el gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!