7 d’oct. 2015

PASTIS D'ENSALADILLA RUSSA I LLAGOSTINS






Un altra manera de presentar l'ensalada russa, pot ser  aquesta que jo vaig veure al bloc de Webos fritos, que com sempre em sorprenen,  em va encantar.

Son àpats senzill perquè la base tothom l'ha cuinat, però només canviant la presentació sembla un altre plat.




 
INGREDIENTS


800 gr. d'ensaladilla russa congelada (la podeu fer vosaltres si voleu)
5 ous durs
3 llaunes petites de tonyina
1 pot d'olives farcides
1 kg. de llagostins cuits
1 pot gran de maionesa


PREPARACIÓ



Fem bullir l'ensaladilla en aigua bullint, com fem sempre el temps que indica el paquet, escorrem i deixem refredar. Mentre esmicolem la tonyina, tallem petit les olives, la part blanca només dels ous durs i uns 8 llagostins, i ho barregem amb les verdures afegint-hi maionesa al gust a fi que es compacti una mica  i reservem.

Tot seguit, pelarem tots els altres llagostins amb cura de no fer-los malbé, i ratllarem la part groga dels ous durs que havíem reservat.
Muntem el pastis posant la barreja de verdures en un motlle desmuntable de 24 cm., apretem una mica, i guardem a la nevera millor un dia per l'altre.
En el moment de servir-la el desemmotllem amb cura i suquem amb més maionesa per sobre i els costats, a sobre hi ficarem els llagostins amb gracia, i pel voltant els rovells d'ou que havíem ratllat.












1 comentari:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!