Un altra manera de presentar l'ensalada russa, pot ser aquesta que jo vaig veure al bloc de Webos fritos, que com sempre em sorprenen, em va encantar.
Son
àpats senzill perquè la base tothom l'ha cuinat, però només canviant la
presentació sembla un altre plat.
INGREDIENTS
800 gr. d'ensaladilla russa congelada (la podeu fer vosaltres si voleu)
5 ous durs
3 llaunes petites de tonyina
1 pot d'olives farcides
1 kg. de llagostins cuits
1 pot gran de maionesa
PREPARACIÓ
Fem
bullir l'ensaladilla en aigua bullint, com fem sempre el temps que indica el
paquet, escorrem i deixem refredar. Mentre esmicolem la tonyina, tallem petit
les olives, la part blanca només dels ous durs i uns 8 llagostins, i ho
barregem amb les verdures afegint-hi maionesa al gust a fi que es compacti una
mica i reservem.
Tot
seguit, pelarem tots els altres llagostins amb cura de no fer-los malbé, i
ratllarem la part groga dels ous durs que havíem reservat.
Muntem el
pastis posant la barreja de verdures en un motlle desmuntable de 24
cm., apretem una mica, i guardem a la nevera millor un dia per l'altre.
En
el moment de servir-la el desemmotllem amb cura i suquem amb més
maionesa per sobre i els costats, a sobre hi ficarem els llagostins amb
gracia, i pel voltant els rovells d'ou que havíem ratllat.
Quina presència. Es per repetir dos plats !!
ResponEliminaBon profit !