13 d’oct. 2015

LLENTIES



A vegades on menys t'esperes en surts amb una recepta sota el braç, i així va ser, l'altre dia mentre m'esperava a la perruqueria em van explicar aquesta recepta fàcil, bona i saludable, i el més important de tot, ha triomfat!, ja l'he fet algunes vegades i cada vegada ha agradat més que l'anterior i ja ho esperen...

INGREDIENTS (4/5 persones)

2 pots llenties cuites
brou de pollastre (els 2 pots de les llenties)
3 pastanagues
2 cebes
3 tomaquets
1 porro
2 alls
2 fulles de llorer
oli d'oliva
500 gr. carn de vedella i porc triturada

PREPARACIÓ

En una caçola, hi posem un bon raig d'oli d'oliva, la carn, la pastanaga i el porro tallat a trossets, la ceba triturada i els tomàquets a trossets, 2 grans d'all i les fulles de llorer, ho salem i es cou a foc mitjà.



Quan està cuit, (uns 30 m. a foc lent), hi afegim les llenties i el brou de pollastre i ho deixem coure uns 30 m. més.





2 comentaris:

  1. Ferro, vitamines, proteïnes, té de tot aquet plat.
    Boníssim!
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un plat ben complert i bo!! i curiós això de posar-hi carn picada !

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!