A vegades no es tracta de fer receptes molt complicades, ja que el dia a dia no ens ho permet... aquesta és una recepta fàcil i molt bona.
El secret és un tall del porc
molt melós que no necessita cap complicació alhora de cuinar, ja que quan és més bo es tomb i tomb a la
planxa o brasa i al forn poc temps.
Aquest cop l’he acompanyat amb
ceba, però el procés de cocció ha estat el que li cal, molt senzill al forn amb
un raig d’oli 15 minuts per banda.
Si no heu provat mai aquesta
part del porc, us convido a provar-la ja que és molt gustosa.
INGREDIENTS
1 tall de secret/persona
oli d’oliva
sal maldon
Acompanyament
3 cebes de figuers
2 cullerades de sucre moreno
1 cullerada de vinagre de Mòdena
oli
PREPARACIÓ
Escalfarem el forn a 200ºc , mentre posarem els
secrets a la safata amb un raig d’oli i els posarem al forn escalfat uns 15
minuts per banda o que vegeu que són daurats.
Amb la ceba pelada i tallada a trossos la posarem
amb 2 cullerades d’oli a foc lent i tapada una mitja hora, quan sigui
transparent hi tirarem el sucre i el vinagre i anirem remenant fins que quedi
com caramel.
Posarem els talls al plat, hi tirem una mica de
sal maldon i acompanyem amb la ceba.
un plat que agrada a petits i a grans!
ResponEliminaun plat de luxe
ResponEliminaFantastico como sempre...babei...=D
ResponEliminaBeijinhos
http://virandocomida.blogspot.com
El toque dulce de la cebolla ligan muy bien con esta carne...
ResponEliminaFelicitats!!
Petonets
M'encanta la ceba caramelitzada i el secret, deliciós!!! Una bona combinació!!!
ResponEliminaPetonets
Prática e saborosa! Apreciei muito.
ResponEliminaMolt bo el secret iberic!! i amb la ceba una bona conbinació
ResponElimina.http://bonissim.blogspot.com.es/