Sembla que estiguem en la
línia dels cítrics, perquè l’altre dia varem publicar els pastissets de mandarina i la chalota de mousse de mascarpone i de llimona i avui els pastissets de llimona,
però és que és temporada i a més a més són boníssims!. Els cítrics els fan més
lleugers i ens alleuja la consciència de la dieta je,je,je!!!
Aquets són tipus magdalenes
però com podeu veure no puja i per això els hi he dit pastissets....
INGREDIENTS
50 gr. de mantega tova
150 gr. de sucre
150 gr. de farina
1 sobre de llevat
125 ml. de llet
2 ous
el suc i la pell rallada de una llimona
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180ºC.
Barregem els ous i la llet i reservem. En un bol
ajuntarem el sucre i la mantega fins que quedi tot ben incorporat, seguidament barregem
la farina i el llevat. Tot seguit, en el bol de la mantega anirem tirant la
barreja d’ous, llet, la de farina i el llevat, anant intercalant-ho i finalment
la pell rallada de llimona, omplirem les càpsules o motlles fins a 3/4 parts, ho
posem al forn uns 30 minuts o fins que veiem que es cuit fent servir l'
escuradents.
Un cop cuits els deixem refredar i mentrestant
barregem el suc de llimona i tres culleradetes de sucre, i quan els pastissos són
freds els hi tirem per sobre perquè es mullin, decorem amb sucre fi o com
vulguem.
Que bons!!! M'encanten els bescuits amb llimona així que aquests pastissets han de ser boníssims!
ResponEliminaTienen que estar muy sabrosos.Besos.
ResponEliminaQuina cucada! I els cítrics, que bons que són! Per mi no cal que pareu, eh? hi hi hi. Petonets
ResponEliminaSón uns pastissets d'allò més vistosos i suposo que gustosos. Felicitats a la cuinera! Una abraçada!
ResponEliminahaaaa...manda pra ca vai...sem desculpas...por favorrrr
ResponEliminaBeijinhos
http://virandocomida.blogspot.com
s'ha d'approfitar, encara es troben cítrics bons, i realment queden molt bé en les postres dolces.
ResponEliminaQuina bona pinta!!! M'encanten els dolços amb cítrics, són tan aromàtics!!
ResponEliminaPetonets :-)