Una delícia de postres o
esmorzar que ens baixarà sense donar-nos compte, del suaus i esponjosos que
son. Si els poseu a la nevera encara resulten a més a més refrescants.
La recepta és amb Thermomix,
però crec que tot es pot passar a manual canviant alguna cosa, la pròxima
vegada ho provaré jo mateixa.
INGREDIENTS
Pels pastissets:
200 gr. de sucre
2 rovells d’ou
1 ou sencer
100 ml d’oli de
girasol
2 mandarines
senceres amb pell i tot ( mida grossa )
1 iogurt natural
220 gr. de
farina
1 sobre de
llevat
un polsim de sal
Per la glassa de decoració:
200 gr. de sucre
pols
1 clara d’ou
1 culleradeta de
suc de llimona
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180ºC.
Posarem a la Thermomix el sucre, les mandarines a
trossos i els ous, tapem i fiquem 1 minut temperatura 50º velocitat 4.
Seguidament, hi posarem tots els altres ingredients, menys la farina, el llevat
i la sal. Barregem tot a velocitat 4 uns segons. A continuació, hi tirem la
farina el llevat i la sal i barregem 6 segons a velocitat 5.
Engreixem els motlles (o motllo gran) amb mantega
i farina, i hi aboquem la massa que posarem al forn a 180º uns 30 minuts més o
menys.
Farem la glassa barrejant tot els ingredients i
els abocarem sobre els pastissets. Jo els he adornat am pell de mandarina cuita
amb la mateixa part d’aigua que de sucre fins que caramel·litzi.
Mmmmm de mandarina que bons!!! petons
ResponEliminaoh, que bons! La glaça hi queda fantàstica! I la decoració de fruita també! Petons
ResponEliminaHan de ser molt bons i molt adients per l'època en què estem!!!
ResponEliminaTienen una pinta deliciosa y además con mandarina, que es una de las frutas que más me gusta. Tengo que probarlo.
ResponEliminaBesos
Fan molt de goig!!! I m'agrada tant la mandarina!!!
ResponEliminaQuin postre més novedós!!! com una professional. M'encanta la idea i t'han quedat preciosos.
ResponEliminaUnos pastelitos que tienen qeu estar divinos con esa cobertura y el sabor de mandarina. Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
Que bons, tenen un aspecte fabulós !!
ResponEliminaSalutacions.