Deliciós!... aquest es l’adjectiu
d’aquestes pizzes que vaig veure un dia al bloc de la nostra amiga i seguidora
incondicional, la Marina de Tapa't ...de Tapes. Si passeu pel seu bloc, veureu
quines receptes més fantàstiques que té.
Tenia unes mini bases de pizza
que vaig voler provar perquè eren una novetat al mercat, les sardines de llauna
que quasi tothom té a casa i poca cosa més feia falta, doncs a provar-les. La
Marina s’ho va treballar més perquè la pasta se la va fer ella, però jo vaig
aprofitar les que tenia.
INGREDIENTS (4 mini pizzes)
4 bases de mini pizza
2 llaunes de sardines en oli
3 tomàquets madurs però forts
un brot de raïm blanc
formatge rallat
orenga ( ella hi posa herbes de provença)
oli
sal
PREPARACIÓ
Agafem les bases i primer hi posem tres talls de
tomata a rodanxes no massa gruixudes, hi tirem un raig d’oli i sal i posarem
les sardines per damunt. Per sobre les sardines hi tirarem un polsim d’orenga,
uns grans de raïm i el formatge rallat.
Prèviament escalfem el forn a 200ºC i posem les pizzes
abaixant el forn a 170ºC.
Ho deixarem uns 15 minuts, seguidament ho gratinarem 5 minuts.
oh!! Avui m'ha fet molta il·lusió obrir el tast de cuina... he he. M'alegro molt que us hagueu animat a fer-les i m'imagino que ja no en deu quedar cap, oi? Petons i moltes gràcies!!
ResponEliminaAquestes mini pizzes tenen molt bona pinta, serà qüestió de fer-les
ResponEliminaPetons
Deliciosa las pizzas individuales , me gusta. Besos
ResponEliminaAixò ho em de provar!! :)
ResponEliminahttp://bonprofitbarcelona.blogspot.com.es/