Ideal per
un sopar acompanyat d'una amanida o en format més petits per un aperitiu, una idea fàcil i deliciosa a la part que
saludable, ja què és una bona font d’àcid fòlic, fibra alimentària i
vitamines. També té un efecte beneficiós
per a la pell gràcies a la vitamina A. Té un alt contingut en ferro i també de
calci.
INGREDIENTS
1 lamina de
pasta de full
500 gr.
d'espinacs
1 gra d'all
50 gr. de
pinyons
1 rovell
d'ou
1 polsim de
llavors de sèsam o ametlla filetejada
PREPARACIÓ
En una
paella amb 2 cullerades d'oli hi tirarem els espinacs prèviament nets i tallats
petits, un polsim de sal hi deixarem que minvin. Tot seguit hi tirarem l'all
trinxat i els pinyons i ho deixarem coure uns 10 minuts tot remenant. Quan sigui
llest reservem a part.
Seguidament
estendrem la pasta de full i hi posarem en una punta ben estesos els espinacs
de dalt a baix i hi anirem enrotllant a fi de fer com un braç de gitano,
tanquem bé la punta i pintem amb el rovell d'ou batut hi tirem per sobre les
llavors i hi posem al forn prèviament escalfat a 200 ºC uns 30 minuts o que es
vegi torradet.
No entiendo el catalán..¿podría poner la traducción??, muchas gracias.
ResponElimina