29 d’oct. 2014

BRAÇ D'ESPINACS







Ideal per un sopar acompanyat d'una amanida o en format més petits per un aperitiu,  una idea fàcil i deliciosa a la part que saludable, ja què és una bona font d’àcid fòlic, fibra alimentària i vitamines.  També té un efecte beneficiós per a la pell gràcies a la vitamina A. Té un alt contingut en ferro i també de calci.

INGREDIENTS

1 lamina de pasta de full
500 gr. d'espinacs
1 gra d'all
50 gr. de pinyons
1 rovell d'ou
1 polsim de llavors de sèsam o ametlla filetejada

PREPARACIÓ

En una paella amb 2 cullerades d'oli hi tirarem els espinacs prèviament nets i tallats petits, un polsim de sal hi deixarem que minvin. Tot seguit hi tirarem l'all trinxat i els pinyons i ho deixarem coure uns 10 minuts tot remenant. Quan sigui llest reservem a part.

Seguidament estendrem la pasta de full i hi posarem en una punta ben estesos els espinacs de dalt a baix i hi anirem enrotllant a fi de fer com un braç de gitano, tanquem bé la punta i pintem amb el rovell d'ou batut hi tirem per sobre les llavors i hi posem al forn prèviament escalfat a 200 ºC uns 30 minuts o que es vegi torradet.





1 comentari:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!